2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

ATKLĀTA REĢISTRĀCIJA PIEREDZES FORUMĀ – KVALITATĪVAS IZGLĪTĪBAS ATOMS

Š.g. 26.februārī, no pl. 10:00 līdz 15:00, tiešsaistē, ikvienam skolotājam, direktoram un izglītības pārvalžu darbiniekam, kā arī vecākiem un citiem interesentiem, būs iespēja piedalīties ikgadējā nodibinājuma Iespējamā misija organizētajā pieredzes forumā. Šī gada foruma centrālā tēma – kvalitatīva izglītība un to ietekmējošie faktori.

Dažādās  diskusijās un darbnīcās vērtīgu informāciju savai profesionālajai darbībai varēs iegūt ne tikai skolotāji, direktori un izglītības pārvalžu darbinieki, bet arī vecāki, kuriem šobrīd ir jāapvieno darbs un bērnu skolas gaitas attālinātajā režīmā. Diskusijās un darbnīcās tiks aplūkoti dažādi faktori, kas ietekmē izglītības kvalitātes rādītājus un meklēti atslēgas punkti, jeb atomi, kā visiem kopīgi to uzlabot.

Diskusijās savās zināšanās un pieredzē dalīsies gan Iespējamā misija absolventi un pārstāvji, gan citi nozares eksperti, kā, piemēram, Izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska, Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības priekšsēdētāja Inga Vanaga, Skola2030 mācību satura ieviešanas vadītāja Zane Oliņa, “Tet” cilvēku un vides dienesta vadītāja un valdes locekle Ingrīda Rone, fonda PLECS stratēģiskais vadītājs Jānis Erts, ERDA biznesa partnere un vadītāja Pārsla Baško, Latvijas izglītības vadītāju asociācijas prezidents un Siguldas valsts ģimnāzijas direktors Rūdolfs Kalvāns un citi.

Savukārt darbnīcās ar savām zināšanām un pieredzi ar skolotājiem, direktoriem, izglītības pārvalžu darbiniekiem un vecākiem dalīsies ne tikai Iespējamā misija vienpadsmitā iesaukuma dalībnieki un absolventi, bet arī citi eksperti, kā, piemēram, Edurio skolu izaugsmes vadītājs Gatis Narvaišs, uzvediba.lv pārstāve Līga Bērziņa, Raunas vidusskolas direktors un DACVĢ metodiķis Edgars Plētiens kopā ar Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijas direktoru Oskaru Kaulēnu, kā arī fonda PLECS stratēģiskais vadītājs Jānis Erts, kopā ar psihoterapeitu Nilu Saksu Konsantinovu. Darbnīcu apmeklētājiem būs iespēja darboties praktiski un iegūtās zināšanas un iemaņas izmantot savā darbā un ikdienas dzīvē.

 

Pasākuma programma:

Pulksten 10: 00  – 11:15 Pasākuma atklāšana un diskusija: Kvalitatīvas izglītības atoms

Pulksten 11:30 – 12:30 I sesija | 1.paneļdiskusija un darbnīcas

Pulksten 12:45 – 13:45 II sesija | 2.paneļdiskusija un darbnīcas

Pulksten 14:00-15:00 III sesija | 3.paneļdiskusija un darbnīcas

Plašāka informācija par pasākuma norisi, diskusijām un darbnīcām, kā arī to vadītājiem, pieejama pielikumā.

Reģistrēties pasākumam iespējams līdz 24.februārim. Aicinām reģistrāciju veikt laicīgi, jo darbnīcu vietu skaits ir ierobežots: https://www.mitto.me/pieredzes-forums/register