2024. gada 16. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumi tiek sniegti pēc plānotā grafika, noteikti atsevišķi ierobežojumi klātienes pakalpojumos

SIA “ZAAO” turpina atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu sniegšanu, ievērojot drošības pasākumus darbinieku un klientu veselības aizsardzībai.

Šobrīd noteikti atsevišķi ierobežojumi pakalpojumu sniegšanā.

 

LĪGUMU SLĒGŠANA

 

  • Valmieras birojā klientu apkalpošana netiek veikta klātienē, pieteikumi tiek pieņemti pa tālr.64281250, e-pastā: [email protected] vai caur uzņēmuma mājas lapu zaao.lv. Parakstītus līgumus nepieciešamības gadījumā iespējams ievietot pasta kastē pie biroja ārdurvīm.
  • Aicinām nedoties slēgt pakalpojumu līgumus klātienē arī uz EKO laukumiem-birojiem, bet risināt visus jautājumus pa tālr.64281250 vai e-pastā: [email protected].

 

SKAIDRAS NAUDAS NORĒĶINI

 

  • EKO laukumos saņemot maksas pakalpojumus, tai skaitā nododot lielgabarīta, būvniecības un zaļos atkritumus, nepieciešamības gadījumā ir iespējams norēķināties ar skaidru naudu.
  • Reģionālajā atkritumu apsaimniekošanas centrā “Daibe” piedāvājam norēķināties ar maksājumu karti vai samaksu veikt ar pārskaitījumu. Nepieciešamības gadījumā skaidras naudas norēķini ir iespējami, ievērojot norādītās drošības prasības.

 

KONTEINERU TUKŠOŠANA

 

  • Sadzīves atkritumu konteineru un dalīti vāktu atkritumu konteineru tukšošana NOTIEK pēc plānotā grafika.

 

ATSEVIŠĶU PAKALPOJUMU SNIEGŠANĀ NOTEIKTI IEROBEŽOJUMI

 

  • Pārtraukta pakalpojumu sniegšana, kas saistīta ar tiešu kontaktu ar klientu birojos, tai skaitā braukšana uz birojiem pēc “Videi draudzīgs birojs” kastu satura. Daudzdzīvokļu māju kāpņu telpās makulatūras kastes tiek tukšotas.
  • Nolietotas elektrotehnikas savākšana no adreses tiek veikta, ja klients var nodrošināt, ka nolietotā elektrotehnika tiek novietota ārpus telpām.

 

  • Mācību process Dabas un tehnoloģiju parkā “URDA” pārtraukts līdz 13.novembrim. Videi draudzīgus padomus varat atrast URDA mājas lapā urda.lv un sociālo tīklu kontos, padomus un materiālus mācību saturam vaicājiet vides izglītības pedagogiem e-pastā: [email protected].

 

! Atgādinām, ka vienreizlietojamās sejas maskas un vienreizlietojamie cimdi ir sadzīves atkritumi un tos NEDRĪKST ievietot iepakojuma vai tekstila konteineros. Ja mājsaimniecībā ir COVID-19 slimnieks, tad atkritumi jāizmet sadzīves atkritumu konteinerā dubultā aizsietā maisā.

 

Aktuālā informācija par pakalpojumu sniegšanu COVID-19 laikā pieejama www.zaao.lv zem banera ATKRITUMU APSAIMNIEKOŠANA COVID-19.

 

Vēlam visiem labu veselību un atbildīgu rīcību!  

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Zane Leimane

SIA “ZAAO” sabiedrisko attiecību speciāliste