2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Atsākti darbi projektā “Kartingu trases atjaunošana”

Līdz ar piemērotu meteoroloģisko laika apstākļu iestāšanos 24.aprīlī atsākti kartingu trases atjaunošanas būvdarbi. Atbilstoši kalendārajam grafikam objektā tiek veikta grāvju tīrīšana, augu zemes izlīdzināšana, iekšējā trases apmales izbūve un citi darbi. Plānots, ka kartingu trases atjaunošanas būvdarbi noslēgsies šā gada jūnijā.

Projekta mērķis ir attīstīt un daudzveidot daudzfunkcionālā sporta un atpūtas kompleksa “Teperis” piedāvāto pakalpojumu klāstu, lai piesaistītu vairāk apmeklētājus, īpaši jauniešus. Atjaunojot kartingu trasi būs iespēja nodrošināt divus jaunus un uzlabotus pakalpojumu veidus – “trases izmantošana kartingu sportam” un “trases izmantošana skrituļslidotājiem un skrituļslēpotājiem”. Kartingu trases atjaunošana dos arī papildus pienesumu citām pakalpojumu nozarēm – nakšņošana, ēdināšana, izlaide u.c.

Darbus veic SIA “8 CBR”. Projekta kopējās plānotās izmaksas ir 172 857,00 eiro, no kurām Lauku atbalsta dienests līdzfinansē 80 000,00 eiro un pašvaldības finansējums plānots 95 857,00 eiro.

Informāciju sagatavoja:
A.Lapiņš