2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Atsākti pārbūves darbi Limbažu ielā posmā no Rīgas ielas līdz Gaujas ielai

Pēc tehnoloģiskā pārtraukuma atsākti pārbūves darbi Limbažu ielā posmā no Rīgas ielas līdz Gaujas ielai, Celtnieku ielā un Gaujas ielā posmā no Valmieras ielas līdz pilsētas robežai, Smiltenē, kas tiek veikti projekta Nr. 5.6.2.0/17/I/027 “Smiltenes pilsētas degradēto teritoriju revitalizācija, I. kārta” ietvaros.

Pārbūves darbu zonā satiksme galvenokārt tiks organizēta pārmaiņus pa vienu braukšanas joslu, satiksmi regulējot ar priekšrocības zīmēm un/vai luksoforiem.

Pārbūves darbu laikā tiks nodrošināta piekļuve būvdarbu zonā esošajiem īpašumiem un uzņēmumiem. Situācijās, kad darbi tiks veikti konkrētā īpašuma vai uzņēmuma nobrauktuvē vai mainīta satiksmes organizācija, kas skar uzņēmuma darbību, īpašnieki tiks informēti personīgi.

Lūdzam visus satiksmes dalībniekus respektēt uzstādītās ceļa zīmes, sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām un atvainojamies par sagādātajām neērtībām būvdarbu veikšanas laikā.

Projekta mērķis ir palielināt privāto investīciju apjomu Smiltenes novadā, veicot ieguldījumus komercdarbības attīstībai nepieciešamajā ceļu infrastruktūrā, kā arī sakārtot un attīstīt degradētās ražošanas teritorijas.

Projekta kopējās izmaksas ir 3 032 529,50 EUR, no kurām Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējums ir 1 333 910.00 EUR.

Pasūtītājs – Smiltenes novada dome.

Izpildītājs – SIA “8 CBR”.

Ilze Sausā
Smiltenes novada domes
Saimnieciskās darbības nodaļas vadītāja