2024. gada 16. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Bezmaksas nūjošanas nodarbības Smiltenes novadā

Maija mēnesī norisinās bezmaksas nūjošanas nodarbības Smiltenes novadā.

Galvenais ir  motivācija, lai uzsāktu vai turpinātu veikt fiziskās aktivitātes un ja līdzās ir  atbalstoši domubiedri, kas uzmundrina – saglabāt šo apņēmību kļūst vēl vieglāk!

Jau vairākus gadus Smiltenes novada  iedzīvotājiem ir iespēja apmeklēt bezmaksas nūjošanas nodarbības instruktora vadībā. Nūjošanas instruktore nodarbību dalībniekiem palīdz gūt prieku un gandarījumu, kā arī daudz reiz lielāks ieguvums pēc nodarbību apmeklēšanas ir pareizas nūjošanas prasmju apgūšana. Lai sasniegtu katra individuālos mērķus – vēlamo efektu un labvēlīgu ietekmi uz veselību, jāatceras, ka nūjošana nav vienkārša pastaiga ar nūjām, kas palīdz līdzsvaram, bet  tā ir jāveic pareizi, mērķtiecīgi un ar apzinātām kustībām.

Nodarbības, kuras pulcējušas jau pastāvīgos nūjotājus, gaida aizvien jaunus nūjošanas entuziastus! Tiem, kam vēl nav savas nūjas, tiks nodrošināta iespēja saņemt nūjas. 

Ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus, nodarbības notiks, otrdienās ; 11.,18.,25. maijā.  Satikšanās ar nūjošanas instruktori plkst.19.00 pie ” Pilskalna sarga ”  Drandu ielas galā,  Smiltenē.

Lai piedalītos nodarbībās, jāievēro vairāki nosacījumi:

  • Pirms nodarbības obligāti jāpierakstās pie nūjošanas instruktora, zvanot uz tel. 26525276 Vinetai Veismanei, vai rakstot Whatsapp
  • Tāpat iedzīvotāji tiek lūgti izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt nodarbības, ja ir pamanīti kādi saslimšanas simptomi vai novērota slikta pašsajūta, kā arī iedzīvotājiem ar hroniskām slimībām izvērtēt nepieciešamību ierasties uz nodarbībām.

 

Nūjošanas nodarbības tiek īstenotas, saskaņā ar projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/052  “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā” prasībām, lai tiktu nodrošināta bezmaksas pakalpojumu pieejamība ikvienam sabiedrības loceklim.  Projekts tiek īstenots no 2017.gada un turpināsies līdz 2023.gadam. Projekta kopējais finansējums 253592,00 EUR.

 

Informāciju sagatavoja:
Anita Šteinberga
Sociālā darbiniece darbam ar ģimenēm un bērniem