2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Biļetes pasākumiem Smiltenes novada Kultūras centrā turpmāk būs iespēja iegādāties arī internetā.

Smiltenes novada Kultūras, sporta un mūžizglītības pārvalde ir noslēgusi sadarbības līgumu ar tiešsaistes biļešu tirdzniecības uzņēmumu SIA “Bezrindas.lv”. Turpmāk Smiltenes novada iedzīvotāji varēs iegādāties pasākumu biļetes sev ērtā laikā un vietā internetā.

Pirmais pasākums, uz kuru var iegādāties biļetes caur biļešu tirdzniecības vietni bezrindas.lv, norisināsies jau 2020.gada 14.martā. Tā būs ikgadējā pavasara balle kopā ar grupu “Zelta kniede”.

Uzsākot sadarbību ar biļešu tirdzniecības uzņēmumu bezrindas.lv, Smiltenes novada Kultūras centrs plāno biļetes tirdzniecībai internetā ievietot pakāpeniski. Sākuma periodā plānots, ka tiešsaistē varēs iegādāties tikai Smiltenes novada Kultūras centra organizēto pasākumu biļetes. Kad jaunā sistēma būs ieviesta un iedzīvotāji iepazinušies ar biļešu tirdzniecības kārtību, plānots, ka internetā iegādāties varēs biļetes uz kino un sporta pasākumiem, kā arī biļetes uz pasākumiem arī pagastos.

Biļešu serviss BezRindas.lv piedāvā ātru un ērtu biļešu iegādi internetā. Lai nodrošinātu kvalitatīvu servisu, ir izveidojuši pārskatāmu un viegli uztveramu mājas lapu, ieviesuši SMS biļešu formātu un turpina papildināt pasākumu klāstu. BezRindas.lv ir ne tikai labi novērtēts biļešu serviss, bet arī ir saņēmis balvu kā labākais e-komercijas komersants.

Vairāk informācijas par sadarbības partneri: bezrindas.lv

 

Informāciju sagatavoja:
Linda Beitika
Sabiedrisko attiecību speciāliste