2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Bilskā notiks lielgabarīta atkritumu savākšanas akcija

Lai atbalstītu iedzīvotājus īpašumu sakārtošanas darbu veikšanā un samazinātu vidē nelegāli nonākušo atkritumu daudzumu, no 6.līdz 12.septembrim Bilskas pagastā notiks lielgabarīta atkritumu savākšanas akcija. Tās laikā iedzīvotāji varēs bez maksas nodot lielgabarīta atkritumus SIA “ZAAO” (ZAAO) izvietotajos lielizmēra konteineros Bilskas pagastā stāvlaukumā ceļā Tautas nams – Ziedoņi un Mēru ciemā laukumā pie Muižas staļļa.

Konteineros drīkst ievietot mēbeles, matračus, paklājus, izjauktas elekrotehnikas ierīces, metāllūžņus un citus lielus sadzīves priekšmetus, ko izmēru dēļ nevar ievietot sadzīves atkritumu konteinerā.

Konteineros nedrīkst mest nešķirotus sadzīves atkritumus, būvgružus, dažāda veida traukus ar šķidrumiem un pulverveida ķīmiskām vielām, kā arī šīferi un automašīnu riepas.

Lūgums nemest konteineros arī ikdienā EKO laukumos bez maksas nododamos iepakojuma veidus –  pudeļu un burku , stiklu, papīru, polietilēnu, PET dzērienu pudeles, kā arī sadzīvē radušos bīstamos atkritumus, koka paletes, apavus.

Zane Leimane
SIA “ZAAO”
Sabiedrisko attiecību speciāliste