2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Būs apskatāma gleznu izstāde “Pārmaiņu ceļā”

No 23.oktobra līdz 30.novembrim Smiltenes novada bibliotēkā, Baznīcas laukumā 13, būs apskatāma mākslinieces Ilzes Džonsas gleznu izstāde “Pārmaiņu ceļā”. Izstādes atklāšana notiks 23.oktobrī plkst. 17:00.
Ilze Džonsa par sevi stāsta: “Jau 18 gadus dzīvoju Smiltenē. Gleznošanu esmu apguvusi pašmācības ceļā, un maziem soļiem turpinu iet pa izaugsmes ceļu. Man patīk sevi izpaust, gleznojot abstraktas gleznas ar akrila un akvareļu krāsām. 2008.gadā sāku gleznot vienkāršus zīmējumus, lietojot bērnu ūdenskrāsas. Gadiem ejot, iemēģināju savu roku arī ar akrila krāsām. Caur radošo procesu es turpinu iepazīt sevi, kas palīdz ikdienā dzīvot saskaņā ar sirds vēlmēm.”

Izstādē “Pārmaiņu ceļā” ietverti pēdējo gadu darbi. Ilze Džonsa atzīst, ka daudz laika pavada dabā, kur redzētais kopā ar pašas pieredzi kļūst par viņas iedvesmu mākslai. Māksliniece aicina: “Izbaudiet manas sirds ceļojuma garšu, aplūkojot darbus gan ar acīm, gan pieskaroties tiem ar rokām! Jā, dodu Jums atļauju tos aptaustīt! Priecāšos Jums atbildēt, ja vēlaties uzzināt kaut ko vairāk par manu radošo procesu, rakstot uz e-pastu [email protected] vai uzmeklējot Facebook lapā: Ilze Jones Art”.

Izstādes atklāšanas pasākumā notiks fotografēšana publicitātes nodrošināšanai.

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada bibliotēka. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

Informāciju sagatavoja
Sanita Lārmane,
Smiltenes novada bibliotēkas
Vecākā bibliotekāre