2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Būs iespēja pretendēt uz finansiālu atbalstu saimnieciskās darbības veikšanai

2018. gada 15. augustā ir stājušies spēkā Ministru Kabineta noteikumi par finansiālo atbalstu remigrantu saimnieciskās darbības veikšanai (īstenošanai, attīstībai) vai uzsākšanai.

Ar MK noteikumiem nr. 496 “Remigrācijas atbalsta pasākuma īstenošanas, novērtēšanas un finansēšanas kārtība” (pieņemti 07.08.2018) aicinām iepazīties šeit. (Savukārt tiesību akta anotācija ar detalizētāku informāciju par šādas aktivitātes nepieciešamību pieejama šeit.)

Remigrācijas atbalsta pasākuma ietvaros paredzēto finansējumu var saņemt Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā reģistrēti sīkie (mikro), mazie un vidējie komersanti, zemnieku un zvejnieku saimniecības, individuālie komersanti, individuālie uzņēmumi, kā arī saimnieciskās darbības veicēji, kas reģistrēti Valsts ieņēmumu dienestā.

Remigrācijas atbalsta pasākuma finansējums 2018. gadā katrā plānošanas reģionā ir 36 000 euro.

Vidzemes plānošanas reģions konkursu finansiālā atbalsta saņemšanai  plāno izsludināt 2018. gada 24.augustā.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš – viens mēnesis no konkursa izsludināšanas dienas.

Aicinām rūpīgi sekot līdzi aktuālajai informācijai!

Lai saņemtu plašāku informāciju par konkursu, pieteikšanos u.c. ar atbalsta pasākumu saistītiem jautājumiem, aicinām sazināties ar Vidzemes plānošanas reģiona remigrācijas koordinatori Iju Grozu (mob.t. +371 29287585; [email protected]).

Vairāk informācijas par pilotprojektu “Reģionālais remigrācijas koordinators” aicinām uzzināt arī mājaslapā www.paps.lv.