2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Covid-19 laikā VTUA aicina ievērot savstarpējo distancēšanos

Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra (turpmāk-VTUA) atgādina, ka klātienes pakalpojumu saņemšanas laikā var veidoties rindas, tāpēc iedzīvotājus aicinām būt iecietīgiem un ievērot VTUA nodarbinātā norādījumus par pakalpojuma nodrošināšanas organizāciju, ievērot savstarpējo divu metru distanci starp personām (attiecas gan uz publiskām iekštelpām, gan publiskām ārtelpām) un citus epidemioloģiskos drošības noteikumus.

 

Situācijās, ja pakalpojuma saņēmējs atsakās ievērot VTUA nodarbinātā norādījumus vai ārkārtas situācijas drošības pasākumus, VTUA var pārtraukt pakalpojumu sniegšanas procesu un aicināt pakalpojumu saņemt pēc COVID-19 ārkārtējās situācijas beigām.

 

Atgādinām – klātienes pakalpojumi tiek nodrošināti tikai pēc IEPRIEKŠĒJAS PIETEIKŠANĀS, individuāli, izmantojot elektronisku vai telefonisku saziņu vai iepriekš ieplānota un iestāde tīmekļa vietnē publiskota traktortehnikas un tās piekabju ikgadējās valsts tehniskās apskates grafika. Ja zvanījāt, bet nepacēlām, atzvanīsim!

 

VISPLAŠĀKĀ un AKTUĀLĀKĀ informācija par COVID-19 izplatību un ieteikumi, kā rīkoties, pieejama SPKC  un Veselības ministrijas tīmekļvietnēs. Lai gan speciālisti ir izteikuši brīdinājumu par koronavīrusa izraisītās slimības “Covid-19” apdraudējumu cilvēku dzīvībai un veselībai, joprojām pienāk ziņas par personām, kuras, apzinoties, ka var būt infekcijas avots, bezatbildīgi pakļauj līdzcilvēkus saslimšanas riskam, neievērojot pašizolēšanās ieteikumus. Šāda rīcība var beigties gan ar kriminālatbildību un cietumsodu, gan piespiedu izolāciju.

 

Sargi sevi, sargi apkārtējos!

Paldies visiem par sapratni un atbalstu!

 

VTUA