2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Darbu sāk jaunais SIA “Smiltenes Sarkanā Krusta slimnīca” valdes loceklis

Piektdien, 1.decembrī,  notika pašvaldības kapitālsabiedrības SIA “Smiltenes Sarkanā Krusta slimnīca” dalībnieku sapulce, kurā par jauno valdes locekli tika iecelts Didzis Lūkins. Pēc sanāksmes domes priekšsēdētājs Gints Kukainis, Sociālā dienesta vadītāja Inta Siliņa  un jaunais valdes loceklis tikās ar pašvaldības kapitālsabiedrības darbiniekiem.

Smiltenes novada domes priekšsēdētājs un SIA “Smiltenes Sarkanā Krusta slimnīca” kapitāldaļu turētājs Gints Kukainis, iepazīstinot darbiniekus ar jauno valdes locekli, uzsvēra kopējās sadarbības nozīmi slimnīcas darbības nodrošināšanā un aicināja klātesošos un visus darbiniekus būt atsaucīgiem, lai veidotu veiksmīgu sadarbību, lai SIA “Smiltenes Sarkanā Krusta slimnīca” varētu turpināt attīstīties un būt kā ļoti stabila veselības aprūpes iestāde Vidzemē: “Mums priekšā stāv gana daudz darba, kas ir jāpaveic! Nebūt tie nav viegli, visticamāk, tie būs gan ar veiksmēm, gan ar neveiksmēm, bet kopumā jums visiem gribu novēlēt, lai būtu laba sadarbība, jo tikai tās rezultātā var veidoties veiksmīga komanda, lai kopā spētu virzīties uz priekšu un sasniegtu to, ko mēs šodien pat vēl nevaram iztēloties.” G.Kukainis uzsvēra arī to, ka no pašvaldības puses kapitālsabiedrības darbībā ir piesaistīta Smiltenes novada Sociālā dienesta vadītāja Inta Siliņa, jo pašvaldība ir ieinteresēta iesaistīties un palīdzēt. Tikšanās laikā domes priekšsēdētājs G.Kukainis pateicību par līdzšinējo veikumu un ieguldījumu teica arī bijušajai valdes loceklei Sarmītei Zvirgzdiņai un Sandrai Nātrai, kura uz laiku pildīja valdes locekļa pienākumus, palīdzot un sniedzot atbalstu pārmaiņu procesu vadībā.

Savukārt jaunieceltais valdes loceklis Didzis Lūkins, uzrunājot darbiniekus, neslēpa savu satraukumu, kas radies stājoties amatā, bet atzina, ka tas esot pozitīvs satraukums:  “Es tiešām ceru, ka mēs visi kopā spēsim veikt lielus darbus Smiltenes slimnīcas labā, tādējādi veicinot jūsu un mūsu ikdienu, kas mums kopā paies.” Tāpat viņš pateicās Smiltenes novada domei par iespēju un uzticēšanos un bijušajai slimnīcas vadībai par paveikto darbu. D.Lūkins uzsvēra to, ka darba ir daudz, tāpēc  aicina ikvienu darbinieku uz atklātu komunikāciju, lai veidotu labu sadarbību, kura ir nepieciešama, lai paveiktu visus darbus un nospraustu jaunus un tālus mērķus uzņēmuma darbībā.

Informāciju sagatavoja,
Marita Mūze,
sabiedrisko attiecību speciāliste