2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Domes vadības vēlēšanas – TIEŠRAIDĒ

2021.gada 1. jūlijā plkst. 11.00, Smiltenes novada Kultūras centra mazajā zālē norisināsies pirmā domes sēde, jaunievēlētajiem Smiltenes novada pašvaldības domes deputātiem.

Līdz ar pirmās sēdes sākšanos esošajiem domes deputātiem beidzas pilnvaru termiņš un stājas spēkā pilnvaras jaunievēlētajiem deputātiem.

1.jūlija sēdes darba kārtībā ir jautājums par priekšsēdētāja ievēlēšanu amatā. Pirmo sēdi vadīs Smiltenes novada pašvaldības vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Aurika Zīvere. Domes priekšsēdētāju jaunievēlētie deputāti ievēl no sava vidus, izdarot atzīmes vēlēšanu zīmēs.

Lai nodrošinātu iespēju klātienē piedalīties visiem deputātiem, vēlēšanu komisijai, kā arī medijiem, iedzīvotāji aicināti domes sēdi vērot tiešraidē Smiltenes novada pašvaldības mājas lapā un sociālajā tīklā facebook.com. 

Pēc vēlēšanām jaunievēlētais priekšsēdētājs ir tiesīgs sasaukt ārkārtas domes sēdi, kuras darba kārtībā var būt jautājumi par priekšsēdētāja vietnieka, domes pastāvīgo komiteju locekļu ievēlēšanu, kā arī jautājums par Smiltenes novada pašvaldības nolikuma apstiprināšanu.

Linda Beitika,

Sabiedrisko attiecību speciāliste