2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Drošības noteikumi, apmeklējot Smiltenes novada Kultūras centra organizētos pasākumus

(Attēls: © Latvijas Republikas Kultūras ministrija 2017, ER).

Ar 1. jūniju Smiltenes novada Kultūras centrs atsāks darbu, ņemot vērā Ministru kabineta 2020. gada 12. maija rīkojuma “Par sociālās distancēšanos nodrošināšanu kultūras norišu vietās” prasības.

Smiltenes novada Kultūras centrs (turpmāk – SNKC), pamatojoties uz Ministru kabineta 2020. gada 12. maija rīkojumu, ir izstrādājis iekšējās kārtības noteikumus ārkārtas situācijas laikā. Noteikumi būs spēkā darbībai Smiltenes novada Kultūras centrā, Jāņukalna brīvdabas estrādē, kā arī citās SNKC norādītajās pasākuma vietās.

Pasākuma apmeklētāji tiek aicināti ievērot SNKC darbinieka norādījumus un sekot informatīvajām zīmēm telpās. Ļoti būtisks faktors ir apmeklētāju skaita ierobežojums, kas līdz 09.06. ir noteikts līdz 25 personām, kā arī 2 metru distances ievērošana.

Darba semināru apmeklētājiem ir jālieto sejas maskas vai sejas vairogi. Publiskie pasākumi iekštelpās vēl nenotiks.  Publiskie kultūras pasākumi āra teritorijās notiks, ievērojot Kultūras ministrijas sanitārā protokola prasības.

Trešo personu organizētie publiskie pasākumi Jāņukalna brīvdabas estrādē būs iespējami  organizatoram nodrošinot ierobežojumu ievērošanu un dezinfekcijas līdzekļu pieejamību dalībniekiem, tai skaitā jāievēro prasība par maksimālo dalībnieku skaitu kā tas noteikts Ministru kabineta rīkojumā attiecīgajā brīdī un savstarpējās distances ievērošana.

Biļešu iegāde notiek tikai ar bezskaidras naudas norēķiniem vai ar www.bezrindas.lv starpniecību.

SNKC telpas un publiskos pasākumus aizliegts apmeklēt personām, kurām ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus, kā arī personām ar elpceļu infekcijas slimības pazīmēm.

SNKC dežurantam ir tiesības personām ar elpceļu infekcijas slimības pazīmēm liegt ieeju SNKC telpās un aicināt tās atstāt, rekomendējot doties mājās un sazināties ar savu ģimenes ārstu.

Pirms apmeklēt SNKC, nepieciešams iepriekš pieteikties pa tālruni 28343415 vai [email protected].

Ar pilnu noteikumu tekstu SNKC apmeklētājiem ir iespējams iepazīties šeit.

Ar noteikumu tekstu par  Jāņukalna brīvdabas estrādes darbību ārkārtējās situācijas laikā ir iespējams iepazīties šeit. 

 

Informāciju sagatavoja

Alise Lilientāle

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101