2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

EKO laukumos-birojos atsākta līgumu slēgšana, iespējami skaidras naudas norēķini

ZAAO turpina pakalpojumu sniegšanu, ievērojot drošības pasākumus darbinieku un klientu veselības aizsardzībai. Vairāki valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā noteiktie ierobežojumi pakalpojumu sniegšanā ir atcelti, daži saglabājas.

LĪGUMU SLĒGŠANA

  • Ir pieejama līgumu slēgšana klātienē EKO laukumos-birojos, kuri atrodas Saulkrastos, Cēsīs un Limbažos, kā arī Reģionālajā atkritumu apsaimniekošanas centrā “Daibe”. Lūgums ievērot savstarpējās distancēšanās, roku dezinficēšanas un citas norādītās prasības!
  • Valmieras birojā klientu apkalpošana turpinās neklātienē, tiek pieņemti pieteikumi pa tālr.64281250, e-pastā: [email protected]. Pieteikumus iespējams iesniegt arī caur uzņēmuma mājas lapu zaao.lv

SKAIDRAS NAUDAS NORĒĶINI

  • Nepieciešamības gadījumā EKO laukumos ar 12.06.2020. ir iespējams norēķināties ar skaidru naudu, saņemot maksas pakalpojumus, tai skaitā nododot lielgabarīta, būvniecības un zaļos atkritumus.
  • Limbažu EKO laukumā tiek atsākta taras pieņemšana.

KONTEINERU TUKŠOŠANA

  • Tā pat kā līdz šim, sadzīves atkritumu konteineru un dalīti vāktu atkritumu konteineru tukšošana notiek pēc plānotā grafika.

ATSEVIŠĶU PAKALPOJUMU SNIEGŠANĀ IEROBEŽOJUMI PALIEK SPĒKĀ

  • Joprojām ir pārtraukta pakalpojumu sniegšana, kas saistīta ar tiešu kontaktu ar klientu viņa mājvietā vai birojos, tai skaitā braukšana uz birojiem un daudzdzīvokļu māju kāpņu telpām pēc makulatūras kastu satura.
  • Nolietotas elektrotehnikas savākšana no adreses tiek veikta, ja klients var nodrošināt, ka nolietotā elektrotehnika tiek novietota ārpus telpām.
  • Mācību process Dabas un tehnoloģiju parkā “URDA” netiek organizēts, mācības tiek plānots atsākt līdz ar jauno mācību gadu. Videi draudzīgus padomus URDA sniedz mājas lapā urda.lv un sociālo tīklu kontos.

Aktuālā informācija par pakalpojumu sniegšanu COVID-19 laikā pieejama www.zaao.lv zem banera ATKRITUMU APSAIMNIEKOŠANA COVID-19.

Vēlam visiem labu veselību un atbildīgu rīcību!  

 

Informāciju sagatavoja:

Zane Leimane

SIA “ZAAO” sabiedrisko attiecību speciāliste