2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Forums “Māksla būt uzņēmējam”

Mākslas mēneša ietvaros Valmierā 20.aprīlī pirmo reizi notiks forums “Māksla būt uzņēmējam”. Dalība forumā ir bez maksas, reģistrējoties foruma mājas lapā www.makslabutuzņemejam.lv, kur pieejama arī pasākuma programma un informācija par foruma lektoriem.

Foruma laikā dalībniekiem būs iespēja dzirdēt profesionāļu viedokli par esošo uzņēmējdarbības vidi, pieejamiem atbalsta instrumentiem uzņēmēju izaugsmei, par izaicinājumiem personālvadībā un darbaspēka izvēlē, industrijas nākotnes tendencēm, aktualitātēm tehnoloģiju jomā, pētniecības resursa potenciāla izmantošanu jaunu produktu attīstībā un nākotnē aktuālajiem biznesa modeļiem.

Foruma mērķis ir informēt esošos un topošos uzņēmējus, uzņēmēju atbalsta organizāciju pārstāvjus par “Investīciju plānu Eiropai”, galvenajiem uzdevumiem, kā arī īstenotajām un plānotajām aktivitātēm to izpildei, lai veicinātu nodarbinātību, uzņēmēju izaugsmi un ieguldījumu ekonomikā.

Forumu “Māksla būt uzņēmējam” organizē “Europe Direct” informācijas centrs Valmierā ar Eiropas Komisijas finansiālu atbalstu projekta “Uzņēmēju forums “Māksla būt uzņēmējam” ietvaros.

Sīkāka informācija:
Elīna Leimane
Valmieras Attīstības aģentūra
uzņēmējdarbības virziena vaditaja
Mob. tel.: +371 20216997
E-mail: [email protected]