2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Iedzīvotājus aicina uzmanīties!

Jau iepriekš  SIA Smiltenes NKUP ir brīdinājis iedzīvotājus neuzķerties uz uzmācīgo ūdens filtru tirdzniecības makšķeres un skaidrojuši, ka neviens uzņēmuma  pārstāvis nestaigā pa dzīvokļiem un neveic ūdens kvalitātes pārbaudes.

Tie, kas staigā pa dzīvokļiem, veicot it kā bezmaksas ūdens kvalitātes pārbaudes, ir ūdens filtru pārdevēji. Viņi jums zvana, atnāk un, izmantojot dažādus ūdens testerus, stāsta, ka jāpērk ūdens filtri. Viņi manipulē ar cilvēka prātu un iegalvo, ka krāna ūdens ir teju vai nelietojams, kaut gan tā nav, to pierāda arī analīžu rezultāti, ko Jūs varat apskatīt mūsu mājas lapā.

Smiltenē dzeramais ūdens tiek iegūts no 5 ūdensapgādes urbumiem Atmodas ielā. No pazemes iegūtais ūdens nonāk Smiltenes dzeramā ūdens atdzelžošanas stacijā, kur tas tiek attīrīts. Šāda attīrīšanas metode ir videi draudzīga un pilnīgi nekaitīga cilvēkam, turklāt ūdens nav ķīmiski pārveidots.

Lai pārliecinātos par Smiltenes novada iedzīvotājiem piegādātā dzeramā ūdens kvalitāti, likumā noteiktajā kārtībā veicam ūdens kvalitātes pārbaudi un analīzes Smiltenē, Blomē, Bilskā, Mēros, Grundzālē, Palsmanē, Launkalnē, Variņos. Veiktie testi uzrāda nemainīgi labus dzeramā ūdens analīzes rādītājus.

SIA Smiltenes NKUP mājas lapā  iespējams iepazīties ar  veikto analīžu rādītājiem.

Informācijas avots: http://smiltenesnkup.lv