2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Iepazīsties ar dzīvojamā fonda un investīciju objektiem Smiltenes novadā!


Lai veicinātu novada viensētu, dzīvojamo māju apdzīvotību, Smiltenes novada dome izveidojusi nekustamo īpašumu platformu “Atrodi savas mājas Smiltenes novadā”, kā arī aicina iepazīties ar investīciju objektu platformu, kurā apkopota informācija par pieejamajiem īpašumiem uzņēmējdarbības attīstībai.

Arvien vairāk lauku īpašumi paliek tukši, taču lauku vide, daba, klusums ir brīnišķīgas vietas, kur veidot ģimeni, audzināt bērnus, īstenot savas biznesa idejas prom no saspringtās lielpilsētu burzmas- un tieši Smiltenes novadā ir vietas, kur šādus sapņus īstenot!

Smiltenes novada dome ar kartes “Atrodi savas mājas Smiltenes novadā” palīdzību vēlas radīt iespēju ikvienam, kurš meklē vietu savai dzīvesvietai, vienkopus saņemt informāciju par novadā pieejamiem nekustamajiem īpašumiem, kā arī palīdzēt tiem, kuri ir gatavi savus nekustamos īpašumus pārdot vai izīrēt, lai kādam sniegtu iespēju un vietu, kur veidot savas mājas.

Līdz ar to, aicinām īpašniekus, kuri vēlas iznomāt vai pārdot dzīvesvietai piemērotus īpašumus (zemi, telpas, ēkas), sūtīt informāciju uz e-pastu [email protected] pievienojot:

  • īpašuma adresi,
  • kontakttālruni,
  • īsu īpašuma aprakstu,
  • fotogrāfijas (norādot foto uzņemšanas datumu).

Iesūtītā informācija tiks publicēta interaktīvajā kartē “Atrodi savas mājas Smiltenes novadā”, kura ir pieejama novada mājas lapā www.smiltenesnovads.lv , sadaļā Sabiedrība.

Vēlamies informēt arī par 2016.gadā izveidoto investīciju objektu karti “Īpašumi uzņēmējdarbībai un investīcijām”, kur apkopoti nekustamie īpašumi, kas pieder Smiltenes novada pašvaldībai vai juridiskām un fiziskām personām, un kuros ir iespēja veidot, attīstīt uzņēmējdarbību. Arī šīs kartes papildināšanai, aicinām īpašniekus, kuri vēlas iznomāt vai pārdot uzņēmējdarbības veikšanai piemērotus īpašumus (zemi, telpas, ēkas), sūtīt informāciju uz [email protected] .

Iesūtītā informācija tiek publicēta investīciju objektu kartē “Īpašumi uzņēmējdarbībai un investīcijām” novada mājas lapā www.smiltenesnovads.lv, sadaļā Uzņēmējiem.

Inga Kovala
Smiltenes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste
Reemigrācijas projekta koordinatore