2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Iepirksimies Latvijai, lai paceltu to kopā!

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) ar kampaņu “Latvijas Labuma dienas”, kas norisināsies 01.05.‒04.05., aicina iedzīvotājus īpaši atbalstīt Latvijas uzņēmumus, iegādājoties vietējos produktus un pakalpojumus, lai mazinātu pandēmijas izraisītās sekas un kopīgiem spēkiem tās pārvarētu. 

Ir svarīgi, lai Latvijas uzņēmumi turpinātu strādāt, cilvēkiem saglabātos ieņēmumi un darbavietas un, pandēmijai beidzoties, ekonomika varētu atsākt darboties ar pilnu jaudu

Tāpēc mudinām Latvijas Labuma dienās iesaistīties gan iedzīvotājus, gan vietējos produktu ražotājus un pakalpojumu sniedzējus, sevišķi mudinot Latvijas produkciju iegādāties tieši digitālajās platformās.

Ikviens Latvijas uzņēmums aicināts iesaistīties kampaņā, lietojot īpašās vietējā produkta atpazīšanas zīmes un plakātus, kurus iespējams lejupielādēt www.latvijaslabums.lv, kā arī popularizēt Latvijas Labuma dienas sociālajos tīklos ar tēmturiem #LatvijasLabums un #ieperkosLatvijai.

“Latvijas Labums” ir dzīva kustība, kuras mērķis ir ilgtermiņā mācīt Latvijas iedzīvotājiem izvēlēties vietējos labumus. Ja atbalstīsim savējos, atbalstīsim arī katrs sevi. Kopā mēs celsim Latvijas ekonomiku un palīdzēsim saglabāt darbu mūsu pašu cilvēkiem – draugiem, radiem, kaimiņiem, ļaujot mums visiem kopā noturēties un neapstāties.

Aicinām iedzīvotājus izmantot arī Smiltenes novada uzņēmēju piegādes uz mājām pakalpojumus, tādā veidā atbalstot mūsu vietējos uzņēmumus! Sarakstu meklē www.smiltenesnovads.lv sadaļā  “Uzņēmējdarbība – Piegāde mājās” vai Atbalsti vietējos! #ProduktuPiegādeMājās. 

 

Avots: https://www.latvijaslabums.lv/