2024. gada 25. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Iespēja apmeklēt uztura meistardarbnīcu “Lielveikala anatomija”

Smiltenes pilsētas svētku ieskaņā, 13. jūlijā plkst. 19.00, visiem interesentiem būs iespēja apmeklēt uztura meistardarbnīcu “Lielveikala anatomija”, kas norisināsies Smiltenes pilsētas Kultūras centra mazajā zālē. Meistardarbnīcu vadīs uztura speciāliste Lāsma Brenča un veselīgo musli produktu “InGo” radītāja Inga Ērgle.

Mūsdienās aizvien populārāks kļūst veselīgais dzīvesveids, un cilvēki arvien vairāk seko līdzi pārtikas izcelsmei un kvalitātei. Uztura meistardarbnīca “Lielveikala anatomija” būs interesanta gan tiem, kas jau ievēro veselīga dzīvesveida pamatprincipus, gan tiem, kas vēl ceļā uz to. Meistardarbnīcā tiks skaidrots, kā uzturs ietekmē veselību, kā arī sniegti vērtīgi padomi, kā gudri iepirkties lielveikalā. Uztura speciāliste Lāsma Brenča un musli produktu “InGo” radītāja Inga Ērgle dos padomus, kā izvēlēties produktus lielveikalā, kā atšķirt it kā līdzīgas preces, kam pievērst uzmanību, lasot to marķējumu un kuri no neveselīgajiem našķiem ir mazāk kaitīgi. Tāpat katram meistarklases apmeklētājam būs iespēja uz vietas pagatavot veselīgu uzkodu un uzzināt galvenos priekšnoteikumus to gatavošanai ikdienā.

Interesentus aicinām iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pastu [email protected], līdz 12. jūlijam.

Ieeja – bez maksas.

Pasākums tapis projekta “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā” (Nr. 9.2.4.2/16/I/052) ietvaros.

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101