2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Iespēja piedalīties bezmaksas jogas un nūjošanas nodarbībās

Aicinām Smiltenes novada iedzīvotājus piedalīties bezmaksas vietējās sabiedrības veselības veicināšanai pasākumos Smiltenes novadā. Jūlijā projekta ietvaros ir iespēja piedalīties bezmaksas jogas un nūjošanas nodarbībās.

Nūjošanas nodarbības notiek katru piektdienu plkst. 10.00 un plkst. 19.00. Pulcēšanās vieta ir pie Tepera ezera āra trenažieriem. Dalībniekiem ir iespēja piedalīties ar savām nūjām, kā arī izmantot piedāvātos nūjošanas inventāra komplektus.

Jogas nodarbības, kurās tiek apgūtas jogas pamata pozas, elpošanas vingrinājumi, kā arī fizisku vingrinājumu kompleksi (locītavu, mugurkaula, gremošanas sistēmai), elpošanas prakses, notiek katru otrdienu plkst. 18.00 Grundzāles kultūras namā, Tilta ielā 5, Grundzālē.

Nodarbības tiek organizētas projekta „Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā” ietvaros. Tā  mērķis ir uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem visiem Smiltenes novada iedzīvotajiem, jo īpaši teritoriālās, nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotajiem, īstenojot vietēja mēroga pasākumus. Projekts tiek īstenots no 2017. gada maija līdz 2019. gada decembrim.

Projekts 9.2.4.2/16/I/052 „ Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā “norisinās darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” 9.2.4. specifiskā atbalsta mērķa “Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem” 9.2.4.2. pasākuma “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” ietvaros. Projekts tiek finansēts no Eiropas Sociālā fonda un valsts budžeta līdzekļiem.

Sagatavoja:
Marita Mūze ,
sabiedrisko attiecību speciāliste