2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Informācija iedzīvotājiem!

Smiltenes novada Kultūras, Sporta un mūžizglītības pārvalde, ņemot vērā koronavīrusa izraisītās slimības “Covid-19” izplatību, ir pieņēmusi lēmumu atcelt plānotos pasākumus un slēgt kultūras iestādes uz nenoteiktu laiku.

Pārvaldes vadītāja A. Cunska skaidro, ka lēmums pieņemts, cienot katra cilvēka veselību un drošību, balstoties uz informāciju, kas notiek ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē saistībā ar koronavīrusu “Covid-19”, sabiedrības daudzajiem zvaniem un ieteikumiem, vecāku uztraukumam par savu bērnu drošību, uzņēmās atbildību kā Kultūras, sporta un mūžizglītības pārvaldes vadītāja, saskaņojot ar Smiltenes novada domes vadību, izdot rīkojumu, ka ar 2020. gada 12. martu visas Kultūras, sporta un mūžizglītības pārvaldes struktūrvienības atceļ sabiedriskos pasākumus, slēdz iestādes apmeklētājiem un neuzņem viesus. Darbiniekiem jāveic ikdienas darbi un visstingrākie dezinfekcijas pasākumi. 

Aicinām sekot līdzi oficiālai informācijai Slimību profilakses un kontroles centra un pašvaldības mājas lapā, un ievērot visus drošības pasākumus, lai pasargātu sevi no inficēšanās.  Informācija 

Pašvaldības rīcībā šobrīd nav informācijas par saslimšanas gadījumiem Smiltenes novadā.

 

Informāciju sagatavoja: 

Linda Beitika

Sabiedrisko attiecību speciāliste