2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Informācija iedzīvotājiem

Ņemot vērā, ka vairāki iedzīvotāji ir vērsušies pašvaldībā ar jautājumu par to, ka Smiltenē plānots ierasties ārzemju skolēnu grupām, tai skaitā no Itālijas. 

Informējam, ka Smiltenes vidusskolai bija paredzēta Erasmus+ projekta “STEAM vēstniecību veidošana Eiropas skolu tīklā” partneru (no Itālijas, Turcijas, Zviedrijas, Īrijas, Rumānijas) vizīte Smiltenē no 01.03.-07.03.2020. Ņemot vērā situāciju Eiropā un pasaulē saistībā ar koronavīrusa “Covid-19” izplatību, Smiltenes vidusskola 27.februārī, ņemot vērā arī vecāku bažas, pieņēma lēmumu atcelt šo projekta aktivitāti. 

Tāpat pašvaldība ir vērsusi uzmanību arī citām novada izglītības iestādēm, kuras īsteno Erasmus+ starptautiskos projektus, sekot līdzi situācijai, ņemt vērā Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) rekomendācijas un izvērtēt šobrīd ieplānoto braucienu un viesu uzņemšanas nepieciešamību.

Sekot aktuālai informācijai par vīrusa skartajām teritorijām, rekomendācijas  un ieteikumi iedzīvotājiem un profesionāļiem ir pieejami Slimību profilakses un kontroles centra mājas lapā:  https://spkc.gov.lv/lv/aktualitates/get/nid/757