2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Izmaiņas autobusu kustībā Lieldienu laikā

SIA “VTU Valmiera” informē par izmaiņām autobusu kustības sarakstos svētku dienu laikā, no 13. līdz 18.aprīlim (ieskaitot).

Valmieras pilsētas nozīmes maršrutu reisi tiks veikti:
•    14.aprīlī – kā sestdienā;
•    17.aprīlī – kā svētdienā.

Izmaiņas gaidāmas arī reģionālās nozīmes autobusu kustību sarakstos. Tās skatāmas uzņēmuma mājaslapas vtu-valmiera.lv sadaļā “Pasažieru pārvadājumi” – “Izmaiņas kustību sarakstos”, kā arī 1188.lv.

SIA “VTU Valmiera” atgādina par iespēju veikt alkohola koncentrācijas izelpā mērījumus Valmierā, Kocēnos, Valkā, Smiltenē un Rūjienā. Iespēja veikt alkohola koncentrācijas izelpā mērījumus interesentiem ir SIA “VTU Valmiera” caurlaides punktā (Kocēnu novadā, Kocēnu pagastā, “Brandeļos”) no plkst. 5:00 līdz 24:00, kā arī Valmieras pilsētas autoostā (Stacijas ielā 1), Valkas autoostā (Rīgas iela 7, Valka), Rūjienas autoostā (Brīvības ielā 12, Rūjienā) un Smiltenes autoostā (Pils iela 1, Smiltene) iestāžu darba laikā. Arī svētku dienās darbalaiks minētajās vietās nemainīsies un pārbaudes ar alkometru būs pieejamas.

Testam izmantoti sertificēti alkometri ar vienreizējiem iemušiem. Rezultāti uzrādīs klientam alkohola koncentrāciju izelpā konkrētajā brīdī, tomēr darbinieks, kurš veiks pārbaudi, nesniegs ieteikumus, kā rīkoties. Tāpat arī SIA “VTU Valmiera” neuzņemas atbildību par klienta rīcību, kas varētu būt atkarīga no pārbaudes rezultāta.

Maksa par pakalpojumu – 3 EUR, ieskaitot PVN. Maksa par atkārtotu pārbaudi pēc 15 min – 1.50 EUR, ieskaitot PVN.

Uzņēmums atgādina, ka sēšanās pie stūres alkohola reibumā ir bīstama ne tikai transportlīdzekļa vadītājam, bet apdraud arī citu personu veselību un dzīvību.

Informāciju sagatavoja:
Zane Bulmeistare
SIA „VTU Valmiera”
Sabiedrisko attiecību speciāliste
E-pasts: [email protected]
Mob. tel.: 26443410