2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Izmanto iespēju parakstīties par iniciatīvām portālā Latvija.lv

Valsts pārvaldes pakalpojumu portāls www.latvija.lv nodrošina ātru un ērtu  piekļuvi valsts un pašvaldību institūciju sniegtajiem pakalpojumiem, kā arī sniedz iespēju parakstīties par dažādām vēlētāju iniciatīvām.

Pašlaik Latvija.lv ir pieejami vairāk nekā 500 valsts un pašvaldību izstrādāti e-pakalpojumi, kas ļauj iestāžu pakalpojumus saņemt attālināti ar informācijas un komunikācijas tehnoloģiju palīdzību. Iedzīvotājam ir nepieciešams tikai dators, internets un identifikācijas līdzeklis, lai autorizētos e-risinājuma izmantošanai.

Portālā iedzīvotājiem tiek sniegta iespēja arī iepazīties un parakstīties par dažādām vēlētāju iniciatīvām. Plašāka informācija par to pieejama portālā www.latvija.lv e-pakalpojumu sadaļā “Dažādi”.

Lai palīdzētu orientēties plašajā e-pakalpojumu piedāvājumā, kā arī uzzinātu vienkāršā un saprotamā veidā plašāk par tiem, ikvienam ir iespēja portālos Latvija.lv un mana.latvija.lv iepazīties ar dzīves situāciju aprakstiem, padarot e-pakalpojumu lietošanu ērtāku.

Lai veiksmīgi varētu izmantot portāla www.latvija.lv sniegtos pakalpojumus, jāpieslēdzas tam, izmantojot personas apliecību (eID) karti, kurā ir aktivizēts e-paraksts (paroles) vai ar internetbankas (SEB, Norvik, Nordea, Swedbank, DNB, Citadele banka, MeridianTradeBank) pieejas kodiem.

Dzīves situācijas risini elektroniski Latvija.lv!

Inga Kovala
Smiltenes novada domes
Sabiedrisko attiecību speciāliste