2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Izrādē “Mana dzimšanas diena” svētkus svinēs Baltais Lācis

25. oktobrī pulksten 19:00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra lielajā zālē būs skatāma radošās apvienības “Teātris un ES” izrāde bērniem “Mana dzimšanas diena”. Izrādes režisors – Armands Ekštets.

Kā teic izrādes veidotāji: “Rudens, ziema, pavasaris vai vasara – dzimšanas diena ir liels, aizraujošs notikums katram no mums. Dzimšanas dienai piemīt īpaša burvestība, jo tad notiek brīnumi. Rīts šķiet citādāks, dienas ritums – savādāks, un svētku saviļņots ir mazais jubilārs. Dzimšanas diena – ir īpaša diena, kad visi Tevi atceras un par Tevi domā. Tas ir brīnums, kurā spēles, blēņošanās, smiekli un jautrība sit augstu vilni!”

Izrāde vēstī par Balto Lāci, kurš vēlas nosvinēt savu dzimšanas dienu, taču nezini īsti, kā to darīt. Kā izvēlēties, kurš būs īstais padomdevējs – viņa draugs Surikāts? Vai Varde? Vai tomēr Tītariene? Līdz svētkiem taču atlicis pavisam maz! ….

Neliels ieskats izrādē – ŠEIT.

Izrāde paredzēta bērniem pirmskolas un sākumskolas vecumā. Izrādes garums ir viena stunda.

Biļetes iepriekšpārdošanā “Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās, Kultūras centra kasē un ŠEIT – 4,00 eiro. Pasākuma dienā biļetes cena – 5,00 eiro.

 

Informāciju publicēšanai sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101