2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Tehnisku iemeslu dēļ izrāde “Noslēpumu sala” ATCELTA!

Tehnisku iemeslu dēļ izrāde bērniem “Noslēpumu sala” ir ATCELTA! Atvainojamies par sagādātajām neērtībām! 

Biļetes iespējams samainīt “Biļešu Paradīze” kasēs. 

15. oktobrī pulksten 19:00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra lielajā zālē būs skatāma piedzīvojumu izrāde bērniem “Noslēpumu sala”. Izrādi piedāvā radošā apvienība “Teātris un ES”, režisors – Armands Ekštets.

Izrādē “Noslēpumu sala” gaidāmi neparasti piedzīvojumu, negaidīti pavērsieni, aizraujošas aktivitātes un mīklu minēšana. Tajā mazie skatītāji varēs atklāt dažādus noslēpumus un, sekojot slepenām norādēm, atrast ceļu pie pirātu dārgumiem. Tā ir jautra un izzinoša izrāde bērniem, kurā varoņi interaktīvi iesaista mazos skatītājus. Izrādes laikā bērni tiek ierauti aizraujošā piedzīvojumu pasaulē, kurā kopā ar izrādes varoņiem atrisina dažādus aizraujošus uzdevumus. Tā ir iespēja uzzināt interesantus faktus matemātikā, dabaszinībās, vēsturē, literatūrā u.c. Izrāde ir veidota tā, lai būtu interesanta gan pirmskolas, gan sākumskolas vecuma bērniem.

Izrāde vēstī par Vistiņu, kura ir atradusi īstu apslēpto dārgumu karti. Tagad piedzīvojumi var sākties! Nu jādodas bagātības meklēt uz noslēpumu salu! Bet ak, kāda nelaime! – tur dārgumus apsargā pirātu kapteiņa palīgs – Papagailis. Nu drosmīgā Vistiņa sastapsies ar dažādiem šķēršļiem, ne tikai cīnīsies par izdzīvošanu, bet arī izrādīs apbrīnojamas zināšanas, atjautību un neatlaidību. Viņai kopā ar bērniem būs jāatrisina aizraujoši uzdevumi, pretējā gadījumā dārgumus neredzēt!

Izrādes ilgums – 50 minūtes.

Biļetes “Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās un Smiltenes pilsētas Kultūras centra kasē: € 4,00, pasākuma dienā – € 5,00.

Organizē

radošā apvienība “Teātris un ES”

[email protected]

Informāciju publicēšanai sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101