2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Izskan Smiltenes pilsētas mazo vokālistu konkurss “Cālis 2017”

9.aprīļa pēcpusdienā Smiltenes pilsētas Kultūras centru piepildīja dziesmas, krāsas, smaidi un līksmība, jo savu dziedātprasmi konkursā “Cālis 2017” demonstrēja Smiltenes pilsētas mazie dziedātāji. Konkursā piedalījās 13 mazie vokālisti vecumā no 4-6 gadiem.

Katrs dalībnieks konkursā izpildīja vienu brīvi izvēlētu dziesmu latviešu valodā atbilstoši savam vecumam un vokālajām spējām. Izvērtējot dalībniekus, vērā tika ņemts viņu vokālais sniegums, skatuves kultūra, repertuāra atbilstība un radošā pieeja priekšnesumam. Vērtēšana norisinājās trīs vecuma grupās-4, 5 un 6 gadu. Konkursantus vērtēja Palsmanes un Grundzāles sākumskolas mūzikas skolotāja Dace Purvlīce, Launkalnes pirmskolas un sākumskolas mūzikas skolotāja, sieviešu ansambļa “Anemones” vadītāja Signe Baltere un Smiltenes bērnu un jauniešu interešu izglītības centra popgrupas “Okey” vadītāja Inese Celmiņa.

Visi konkursa dalībnieki tika nominēti un ieguva balvas. Ceļazīmi uz konkursa finālu “Smiltenes novada Cālis 2017” ieguva:

Marta Gavare

Eva Pavasare

Dārta Dance

Kristers Purmalis

Elizabete Lubiane

Ketija Anna Masaļska

Konkursa Smiltenes pilsētas “Cālis 2017” dalībnieki un pasākuma vadītājas- Poppija un Dīdžeja no multfilmas “Troļļi” (Foto-Agnis Melderis).

Konkurss “Smiltenes novada Cālis 2017” norisināsies Otrajās Lieldienās, 17. aprīlī, plkst.13.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra lielajā zālē. Vēlēsim skanīgumu un veiksmi visiem mazajiem dziedātājiem!

KONKURSA FOTO GALERIJA- ŠEIT.

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101