2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Izvēlies grāmatas un rezervē jau tagad!

Pavisam drīz bibliotēkas Smiltenes novadā tiks atvērtas apmeklētājiem, taču būs jārēķinās ar dažādiem ierobežojumiem, lai nodrošinātu apmeklētāju un darbinieku drošību. Viens no šādiem ierobežojumiem – apmeklētājiem būs liegta brīvpieeja grāmatu krājumam.

Tādēļ, lai mazinātu rindas bibliotēkā un uzturēšanās laiku tajā, aicinām reģistrētos bibliotēkas lietotājus sev interesējošos izdevumus rezervēt attālināti jau tagad. Izdevumus var rezervēt, rakstot uz bibliotēkas e-pastu, zvanot vai visērtāk –  pieslēdzoties Valkas, Smiltenes, Strenču novada kopkatalogam sadaļā “Mana bibliotēka”. Šim pakalpojumam nepieciešami autorizācijas dati, kurus var saņemt, sazinoties ar bibliotēku.

Piedāvātais pakalpojums “Mana bibliotēka” ietaupīs jūsu laiku, jo jūs varēsiet attālināti rezervēt nepieciešamos izdevumus, iestāties elektroniskajā rindā uz izdevumu, kas ir bibliotēkas krājumā, bet izsniegts citam lasītājam, pārraudzīt savu kontu – apskatīt izsniegto un rezervēto izdevumu sarakstu, izdevumu nodošanas un rezervēšanas termiņus, pieprasīt grāmatu nodošanas termiņa pagarinājumu.

Par iespējām saņemt pasūtīto/rezervēto grāmatu, lasītājs tiek informēts ar īsziņas vai e-pasta starpniecību un savā lasītāja kontā. Pasūtītās grāmatas tiks rezervētas un gaidīs jūs bibliotēkā, tiklīdz bibliotēka būs atvērta apmeklētājiem.

Atgādinām, ka reģistrēties un kļūt par bibliotēkas lietotāju var arī attālināti, sazinoties ar bibliotēku pa e-pastu un nosūtot reģistrācijai nepieciešamos datus – vārdu, uzvārdu, adresi, telefonu, e-pasta adresi un personas koda pirmo daļu.

Smiltenes novada bibliotēku kontaktinformāciju var atrast šeit.

Tiekamies drīz!

 

Informāciju sagatavoja:
Sanita Lārmane,
Smiltenes bibliotēkas vecākā bibliotekāre