2024. gada 24. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Jānis Skutelis un Karaliskais improvizācijas teātris Smiltenē

Jādomā, ka joku un sulu  mēnesī joku un sulu būs gana, tāpēc Karaliskais improvizācijas teātris aprīlī un maijā piedāvās DRĀMU. Ak, neskumstiet visi jautrības alkstošie, jūs nepaliksiet tukšā, jo drāma, kā zināms, ir komēdijas māsa  vai meita, vai kleita… un, lai kā mēs necenstos, lai kā mēs necenstos – jāsmejas vien būs!

Karaliskā improvizācijas teātra izrāde paredzēta Smiltenes pilsētas Kultūras centrā ceturtdien, 18. maijā, plkst. 19:00.

Improvizācijas teātris sola aizrautīgi pavadītu vakaru un nemazums pārsteigumu. Izrādē valda skatītājs, kura klātbūtne vislielākajā mērā nosaka izrādes saturu, virzību un noskaņojumu, smiešanās ir labais tonis un humors-zelta vērtē.

Jānis Skutelis, KIT dibinātājs, vadītājs un pieredzējušais improvizators stāsta, ka “Improvizācijā ir ap simt dažādu improvizēšanas formu: mēs stāstām stāstus. Tie sanāk smieklīgi nevis tāpēc, ka mēs jokotos, vai mēs esam nenormāli asprātīgi, bet tāpēc, ka tie rodas šeit, uz vietas. Un tā ir taisnība, ka improvizācijas pasaulē jaukākais ir tas, ka skatītājs piedalās stāsta tapšanā.”

Izrādes programma-nemainīgi improvizēta, nekaitīgi vitalizējoša un nevainīgi ieturēta komēdijas žanrā. KIT piedāvā dažādus improvizācijas formātus: īsās, garās, muzikālās, tematiskās un, iespējams, pat arī netaktiskās formas. Kam mums tas? Lai jautrāk jums un mums, protams!

Izrādē piedalās Karaliskā improvizācijas teātra improvizatori: Jānis Skutelis,  Nauris Brikmanis, Emīls Mednis, Jurijs Djakonovs un Ēriks Palkavnieks*; Muzikālais noformējums – Valters Osis.*Aktieru sastāvs var mainīties.

Izrāžu ilgums apmēram ir 2 stundas-divās daļās ar starpbrīdi.
Biļetes uz visiem pasākumiem nopērkamas: Biļešu serviss kasēs un biļešuserviss.lv

Vairāk informācijas www.karaliskais.com

Informācija sagatavota

“Karaliskais improvizācijas teātris” menedžmentā