2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Jau 21.gadu pēc kārtas notiks “Vidzemes Uzņēmēju dienas”

Jau 21.reizi Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera rīko “Vidzemes Uzņēmēju dienas”, kas pulcē vairāk nekā 250 uzņēmumus. Šogad tās norisināsies 18. un 19.maijā Valmieras kultūras centrā.

„Vidzemes Uzņēmēju dienas” ir kļuvušas par gaidītu pasākumu, pulcējot ar katru gadu arvien lielāku dalībnieku un apmeklētāju skaitu. Pērn savā 20. jubilejas gadā tika sasniegts rekordliels dalībnieku skaits -250 uzņēmumi.  “Pasākuma organizatori – Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Vidzemes nodaļa –  īpaši pateicas visiem dalībniekiem, iesaistītajām pašvaldībām, izglītības iestādēm un kuplajam apmeklētāju pulkam, kas padarīja “Vidzemes Uzņēmēju dienu” jubilejas gadu neaizmirstamu,” saka LTRK Vidzemes nodaļas vadītājs Juris Sleņģis.

Šogad “Vidzemes Uzņēmēju dienas” norisināsies 18.-19.maijā Valmieras kultūras centrā, un tās solās būt plašākās savā pastāvēšanas vēsturē.  Piesātinātajā pasākuma programmā plānotas izstādes, biznesa forumi un plaša kultūras programma, kā arī kustības Latvijas labums aktivitātes.
Piedaloties izstādē, uzņēmējiem ir iespēja ar savu produkciju un pakalpojumiem iepazīstināt vairākus tūkstošus reģiona, citu Latvijas novadu, kā arī ārvalstu viesus.  Savukārt Biznesa forumos ikviens aicināts uzzināt jaunumus par uzņēmējdarbībā aktuāliem jautājumiem, kā arī dibināt jaunus kontaktus, tiekoties ar citiem uzņēmējiem, valsts un pašvaldību amatpersonām.

Latvijas simtgade ir laiks, kad novērtēt un svinēt jau sasniegto, labāko no gūtās pieredzes nodot jaunajai paaudzei. Ar saviem darinājumiem un piedāvājumiem apmeklētājus iepazīstinās skolēnu mācību uzņēmumi no visas Latvijas. Tie par savu pieredzes apmaiņas un satikšanās vietu būs izvēlējušies Valmieru “Vidzemes Uzņēmēju dienu” laikā. Skolēniem būs iespēja gūt gan tirdzniecības un pakalpojumu sniegšanas pieredzi, gan iedvesmoties turpmākai darbībai.

Pieteikšanās dalībai izstādē iespējams līdz 2018.gada 30. martam, sūtot pieteikumus uz e-pastu [email protected], faksu 64281214 vai iesniedzot personīgi Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Vidzemes nodaļā Stacijas ielā 26, Valmierā. Plašāka informācija pieejama, zvanot pa tālruni 20264530. Aktuālā informācija, kā arī pieteikums – līgums pieejams mājaslapā www.vidzemeizstade.lv.

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies vairāk nekā 2300 individuāli biedri un vairāk kā 60 uzņēmēju biedrības. LTRK individuālo biedru – uzņēmumu – apgrozījums 2015.gadā pārsniedza 17,5 miljardus eiro.

LTRK pārstāv savu biedru – uzņēmēju intereses valsts un pašvaldību institūcijās, cīnoties par labāku biznesa vidi, kā sniedz praktisku atbalstu saviem biedriem, palīdzot celt uzņēmumu konkurētspēju, kā arī atrast jaunus sadarbības partnerus Latvijā un ārvalstīs.

LTRK ir pilntiesīga starptautiskā tirdzniecības un rūpniecības kameru tīklojuma – vairākus gadu simtus darbības pieredzi uzkrājušo un daudzu miljonu visas pasaules uzņēmēju apvienojošo Eiropas Tirdzniecības un rūpniecības kameru asociācijas (EUROCHAMBRES) un Starptautiskās Tirdzniecības palātas (ICC) – biedre.

Biedrība ir viena no vecākajām Latvijas nevaldības organizācijām – LTRK ir uzņēmēju balss un atbalsts jau vairāk nekā 80.gadu!

Papildu informācijai:
Rūta Grikmane
Sabiedrisko attiecību konsultante
Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera
Kr. Valdemāra iela 35, Rīga, LV-1010, Latvija
T. + 371 67830825; M. + 371 29630923
[email protected]
www.chamber.lv