2024. gada 16. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Kā nepadoties bailēm? Piedalies izaugsmes darbnīcā jauniešiem ar jūtūberi Edgar Fresh!

Ārkārtējās situācijas laikā jauniešiem nereti trūkst saskarsmes un iespēju pārrunāt aktuālas tēmas ar vienaudžiem. Tāpēc Rīgas Katoļu ģimnāzijas skolēni sadarbībā ar Sarunu festivālu LAMPA uzsākuši digitālu projektu “Izaugsmes darbnīca”, lai veicinātu jauniešu sabiedrisko aktivitāti, uzmundrinātu viens otru un arī dažādu ierobežojumu apstākļos turpinātu attīstīt savus talantus. 14. maijā darbnīcā viesosies populārais jūtūberis Edgar Fresh, kurš aicinās uz sarunu par izkāpšanu no komforta zonas.

 

Izaugsmes darbnīcas notiek katru otro nedēļu lekcijas-diskusijas veidā platformā Zoom par tēmām, kas svarīgas ārkārtas situācijas laikā, ar iespēju diskutēt arī mazās grupās. Pasākumus vada jaunieši pašiem interesantā formātā, uzaicinot viesus, kas diskusijas dalībniekus spēj iedvesmot uzdrīkstēties darīt, sapņot un piepildīt lielus sapņus.

 

  1. maijā plkst. 16.00 Izaugsmes darbnīcā viesosies jūtūberis Edgar Fresh ar savu versiju, kā izkāpt no komforta zonas.

 

“Cilvēkiem ir ļoti dažādas bailes. Varbūt tu baidies no augstuma, varbūt tu baidies runāt ar svešiniekiem. Es kādreiz baidījos no tumsas. Mums katram ir sava komforta zona un ir bail to atstāt. Taču, iespējams, bailes attur tevi darīt to, ko tu vēlētos dzīvē darīt. Izaugsmes darbnīcā stāstīšu, kā es iemācījos dzīvot diskomfortā,” atklāj Edgar Fresh, solot arī krietnu devu jautrības.

 

Lai piedalītos Izaugsmes darbnīcā, interesenti tiek aicināti pieteikties, atverot pasākuma reģistrācijas linku Rīgas Katoļu ģimnāzijas Facebook lapā. Turpat iespējams sekot līdzi arī nākamajām Izaugsmes darbnīcu tēmām. Sekojiet arī Instagram: izaugsmes_darbnica.

 

Bet tiem, kuri vēlas gūt priekšstatu par darbnīcas norisi, šeit iespējams noskatīties 30. aprīļa Izaugsmes darbnīcas ierakstu ar personīgās produktivitātes un high performance treneri Kristapu Kravali.

 

Papildu informācija:

 
Ilze Samīte Laura Zvejniece
Sarunu skolas LAMPA vadītāja

Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS

Sarunu festivāla LAMPA komunikācijas vadītāja, Deep White