2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Kanāls RE:TV aicina iedzīvotājus ziņot par notikumiem, problēmām un dažādiem interesantiem stāstiem

No 5. augusta, raidījumā “Ikdiena”, tiks veidota sižetu rubrika – “Labākai Ikdienai”, kuras galvenais mērķis ir reaģēt un atbildēt uz vietējo iedzīvotāju aktuālajiem jautājumiem un meklēt tiem risinājumus.

Kanāls aicina iedzīvotājus pasūdzēties, bažīties vai tieši otrādi, pateikt kādu labu vārdu par kādu aktualitāti vai notikumu. Rubrikas ietvaros aplūkosim tādas tēmas kā kultūru, izglītību, vidi, drošību, sportu, aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, pat ekonomiku un citas, sabiedrībai nozīmīgas aktualitātes.

Aktīvi lietojot sociālos portālus, nereti tiek novērota lietotāju pausta neapmierinātība vai pateikts paldies. Lai tas nepaliktu tikai internetā, mēs aicinām iedzīvotājus dalīties savās sajūtās par kādu konkrētu tēmu, lietojot tēmturi  #LabakaiIkdienai. Šādā veidā mēs veicināsim iedzīvotāju iesaisti, ciešāku saikni un sadarbību ar skatītājiem.

Rubrika TV ekrānos skatāma raidījumā “Ikdiena” kanālā Re:TV, katru darba dienas vakaru, pulksten 21:30. Šajā raidījumā tiek aplūkotas aktualitātes reģionos, apskatot sabiedrībai nozīmīgus notikumus un meklējot uz tiem atbildes.

Skatītāji aicināti iesaistīties diskusijās www.facebook.com/LatvijasRegionuTelevizija lapā, zvanot vai rakstot sms, kā arī izmantojot aplikāciju Whatsapp uz numuru – 20108900. Sazināties iespējams arī rakstot e-pastā uz [email protected]

 

Informāciju sagatavoja: Publicitātes vadītāja Baiba Bērziņa