2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Kinoizrādes atsāksies no 20. jūlija ar filmas “Mamma Mia. Mēs atkal esam klāt” pirmizrādi

Smiltenes pilsētas Kultūras centra kinoteātris vasaras vidū pieklusis, dodot vietu atpūtai dabā Līgo svētkos un lielajos Dziesmu un deju svētkos, kas baudāmi dabā vai pie televizora.  Kinoizrādes atsāksies 20. jūlijā, un tas būs ievērojams notikums, ko gaida visas pasaules kino mīļotāji. Tieši šai dienā it visur – un arī Smiltenes kinoteātrī – notiks gaidīt gaidītās filmas “Mamma Mia. Mēs atkal esam klāt” pirmizrāde. Tā ir šīs vasaras kino pērle, saka paši kino organizatori, jo visiem vēl labā atmiņā 2008. gads.

2008. gada 22. augustā  pasaules kinoekrānus pārsteidza filma “Mamma Mia”, kas uzstādīja pasaules “rekordu’ gan apmeklētībā, gan izcilās atsauksmēs,  tā bija muzikāla filma, kas apvienoja visas paaudzes. Cilvēki to apmeklēja vairākas reizes, saņemot dāsnu devumu labestībā, mīlestībā un skaistajā ABBAs mūzikā un deju solī.  „Mamma Mia”-  tas ir notikums par godu mammām un meitām, veciem draugiem, draudzībai un mīlestībai! – tāds bija vērtējums visā pasaulē.

Tagad muzikālās komēdijas “Mamma Mia!” autori aicina atkal atgriezties saulainajā Grieķijas salā, lai atklātu, kā aizsākās “Mamma Mia!” varoņu stāsts! Pirmā iemīlēšanās, labākās draudzenes, krāšņi  tērpi, dziesmas, dejas, smiekli un jautrība – skatītāji atkal tiek aicināti svinēt dzīvi kopā ar “Mamma Mia! Mēs atkal esam klāt”!

Filmu Smiltenē izrādīs no 20. jūlija līdz 2.augustam. Biļetes iepriekšpārdošanā KC kasē no 16. līdz 19.jūlijam no plkst. 14.00 līdz 19.00. Nepieciešamības gadījumā būs papildus izrādes. Tuvāka informācija kinoteātra mājas lapā www.smilteneskino.lv.