2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Klātienes semināri par datu apstrādi un digitālajiem rīkiem Vidzemes NVO

Vidzemes nevalstisko organizāciju pārstāvji tiek aicināti augustā apmeklēt bezmaksas klātienes seminārus digitālo prasmju uzlabošanai.  Semināri notiks četrās Vidzemes vietās – Naukšēnos (17.08), Smiltenē (19.08), Gulbenē (20.08) un Cēsīs (21.08). Tā ir iespēja Vidzemes NVO stiprināt savu kompetenci digitālo rīku izmantošanā, lai efektivizētu savu ikdienas darbību.

 

Katrs seminārs norisināsies trīs stundas, sastāvot no divām sesijām, kuru laikā tiks praktiski aplūkotas metodes darbā ar konkrēto programmatūru, digitālo rīku vai sociālo tīklu. Seminārus rīko Valmieras novada fonds ar Kultūras ministrijas atbalstu. Nodarbības vadīs digitālo rīku entuziasts Artis Krists Mednis, kurš konkrētās jomas vajadzības un darba specifiku ir iepazinis, vadot projektus un sakārtojot procesu organizāciju Valmieras novada fondā, Latvijas Lauku forumā, biedrībā “Sansusī”, Valmiermuižas kultūras biedrībā un jauniešu biedrībā “VirziensA”.

 

Semināru tēmas:

  • Naukšēnos (17.08) un Gulbenē (20.08) – Excel iespējas precīzai un ātrai uzdevumu izpildei (datu sakārtošana, noformēšana, diagrammas un darbības ar tiem, kā arī noderīgas formulas un dažādi “triki”);
  • Smiltenē (19.08) un Cēsīs (21.08) Kā sasniegt vēlamo auditoriju Facebook un e-pastā (Facebook, Mailchimp) un Noderīgi digitālie rīki NVO ikdienai (Clockify, Google kalendārs, Microsoft Teams, Google Groups un Google Sites).

 

Lai jaunās zināšanas tiktu apgūtas veiksmīgi, semināru dalībnieki praktiski līdzdarbosies jauno zināšanu apguvē. Savukārt mēneša garumā pēc apmeklētās nodarbības dalībniekiem būs pieejams atbalsts tiešsaistes konsultāciju formā ar semināra organizatoriem apgūto semināra tēmu nostiprināšanā.

 

Tā kā semināru vietu skaits ir ierobežots, aicinām semināriem reģistrēties NVO un neformālo interešu grupu pārstāvjus, reģistrējoties tiešsaistē ej.uz/NVO2020VIDZ/ līdz š.g. 14.augustam. Tā kā semināros tiks aplūkoti dažādi digitālie rīki, tāpēc semināri notiks telpās, kas aprīkotas ar pieejamiem datoriem. Ja semināra dalībnieks jūtas komfortablāk, strādājot uz sava personīgā datora, aicinām to ņemt līdzi uz semināru! Kontakti jautājumu vai neskaidrību gadījumā: [email protected]; 26035182.

 

Relīzi sagatavoja:

Samanta Berga, Valmieras novada fonds

 

04.08.2020.