2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Kolektīvi ļaus ielūkoties savu atmiņu albumā

20. oktobrī pulksten 18:00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra lielajā zālē gaidāms amatiermākslas kolektīvu jaunās sezonas ieskaņas koncerts “Atmiņu albums”. Tajā piedalīsies Kultūras centra esošie un jaunizveidotie kolektīvi.

Ir aizritējusi vēl viena sezona – pildīta liela darba, lielāku un mazāku uzvaru un daudzkrāsainu notikumu. Ir godam aizvadīti tik ilgi gaidītie Dziesmu un Deju svētki. Teju aizsniedzama ir Latvijas simtgade, kuras tuvošanos sveicām ar dziesmām, dejām, darbiem un domām. Redzētais, dzirdētais, piedzīvotais, paveiktais un sajustais – tie ir unikāli kadri, kas papildinās dzīves atmiņu albumu.

Dodoties pretim jaunai, darbīgai un aizraujošai sezonai, Smiltenes pilsētas Kultūras centra kolektīvi aicina uz koncertu “Atmiņu albums”. Koncertā varēs vērot spilgtus priekšnesumus, dzirdēt košāko atmiņu un neparastāko notikumu stāstus un baudīt atkalsatikšanās prieku. Tas būs ceļojums aizvadītās sezonas notikumu, piedzīvojumu un sajūtu momentuzņēmumos, kas ļaus pa atslēgas caurumu ielūkoties kolektīvu ikdienā, kā arī, protams, radošajā darbā.

Šajā sezonā Smiltenes Kultūras centra saime ir kļuvusi krietni kuplāka – tai pievienojies jauniešu deju kolektīvs Ievas Arnoldes vadībā un vēl viens koris ar vadītājām Valdu Sedolu un Ilzi Megni. Apmeklētājus, kā arī citus koncerta dalībniekus, gaida pirmā tikšanās un iepazīšanās ar jaunizveidotajiem kolektīviem, kuri pirmo reizi savu varēšanu rādīs savās jaunajās mājās – Kultūras centrā. Pasākumā tiks paziņoti arī abu jauno kolektīvu nosaukumi.

Pasākumā piedalīsies:

Jauktais koris “VIDZEMĪTE”, vadītājas Dzidra Jēkabsone un Baiba Žēbina,

Jauktais koris “PAKALNI”, vadītājs Ēriks Derums,

Senioru koris “MEŽĀBELE”, vadītāja Velta Ispravņikova,

VPDK “IEVIŅA”, vadītājs Reinis Rešetins,

SMILTENES PŪTĒJU ORĶESTRIS, vadītāji Pēteris Vilks un Jānis Silakalns,

Folkloras kopa “RUDZUPUĶE”, vadītāja Līga Krūmiņa – Krīgere,

SMILTENES TAUTAS TEĀTRIS, režisors Agris Māsēns, asistente Zinaida Bērza

TLMS “Smiltene”, vadītāja Liene Strazdiņa

un jaunizveidotie kolektīvi –

JAUNIEŠU DEJU KOLEKTĪVS, vadītāja Ieva Arnolde

un KORIS, vadītājas Valda Sedola un Ilze Megne

Mīļi gaidīsim ikvienu! Ieeja pasākumā ir bez maksas.

*Pasākuma organizators ir Smiltenes pilsētas Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101