2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Latvijas novadu dienas Vitebskā

Lai popularizētu Smiltenes novada tūrisma piedāvājumu, kā arī iepazīstinātu ar Smiltenes novada uzņēmējdarbības vidi, Smiltenes novads atsaucās aicinājumam piedalīties starptautiskā pasākumā “Latvijas novadu dienas Vitebskā”, kuras, par godu Latvijas Valsts simtgadei, no 29.-30.novembrim rīkoja Latvijas Republikas konsulāts Vitebskā ar mērķi popularizēt Latviju kā iespējamo sadarbības valsti dažādās jomās.

29.novembrī Smiltenes novada domes pārstāvji tikās ar Vitebskas pašvaldību pārstāvjiem, LR vēstnieku Baltkrievijā, kā arī piedalījās tūrisma forumā, prezentējot Smiltenes novada tūrisma piedāvājumu, maršrutus, kā arī SIA “Kārumu fabrika” un SIA “Latwing” produkciju. Dienas noslēgumā piedalījās oficiālajā pieņemšanā, kas tika rīkota par godu Latvijas Republikas 100.gadadienai.

30. novembrī Latvijas pašvaldību pārstāvji apmeklēs Vitebskas apgabala uzņēmumus un piedalīsies diskusijā par starpvalstu sadarbības veicināšanu.

Pasākumu “Latvijas novadu dienas Vitebskā” organizē Latvijas konsulāts Vitebskā, sadarbībā ar Latvijas Republikas Vēstniecību Baltkrievijas Republikā, Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības kameru, Baltkrievijas Tirdzniecības un Rūpniecības Palātas Vitebskas nodaļu, Latvijas – Baltkrievijas ekonomisko sakaru veicināšanas biedrību, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.

 

Inga Kovala,
Sabiedrisko attiecību speciāliste