2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Mainīsies Smiltenes novada domes deputātu sastāvs

Trešdien, 28.novembra, Smiltenes novada domes sēdē tika izskatīts deputātes Zigetas Vīķeles (Latvijas Reģionu Apvienības “Vidzemes partija”) iesniegums par deputātes pilnvaru izbeigšanu pirms termiņa, kuru domes deputāti apstiprināja. 

Uzrunājot deputātus, Zigeta Vīķele skaidroja, ka lēmums ir absolūti privāts un nav saistīts ne ar politiku, ne arī tas ir emociju lēmums: “Dzīvē pienāk brīdis, kad  pēc 28 gadu publiskās, sabiedriskās dzīves, esmu nolēmusi darīt pavisam ko citu.  Darba tiesiskās attiecības izbeidzu arī Smiltenes tehnikumā.” Z.Vīķele kopumā Smiltenes novada attīstību vērtē kā ļoti strauju, ar ļoti lieliem projektiem, kuri viņasprāt pusceļā neapstāsies. Zigeta gan deputātiem, gan pašvaldībai novēlēja uzlabot savstarpējo komunikāciju, kā arī veidot daudz plašāku un ciešāku komunikāciju ar iedzīvotājiem, lai deputātu pieņemtie lēmumi būtu izskaidroti un izprotami.

Smiltenes novada domes lēmums tiks nodots Smiltenes novada vēlēšanu komisijai, kurai trīs darba dienu laikā, ņemot vērā Smiltenes novada 2017.gada 3.jūnija vēlēšanu rezultātus, jānosaka nākamais deputāta kandidāts no Latvijas Reģionu Apvienības “Vidzemes partija”, kurš stāsies Zigetas Vīķeles vietā. Par izmaiņām informēsim, kad būs zināms jaunais deputātu kandidāts.

Sagatavoja:
Marita Mūze,
Sabiedrisko attiecību speciāliste