2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Nakts pārgājiens “SPOCĪNS JOCĪNS”

Šī gada 31. oktobrī Smiltenē notiks nakts pārgājiens “Spocīns Jocīns”.Pasākuma laikā dosimies līdz 7 km garā pārgājienā virzienā: Grotūzis – Tiltlejas . Pasākuma sākums plkst.18:30 pie Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra (Dārza ielā 3).

Kā ierasts, nakts aizsegā dosimies iepazīt naksnīgo Smiltenes apkārtni, pa ceļam meklēsim spokus un plēsīsim jokus. Pārgājiena laikā dosimies apkārt Smiltenei Grotūža, Tiltleju un Kalnamuižas virzienā. Izturībai ceļā aicinām sagādāt karstu dzērienu un spēcinošas uzkodas, ģērbties siltās, ūdens izturīgās drēbēs un apavos, bet spoku medībām bruņoties ar lukturīšiem. Pārgājiena laikā būs arī atpūtas pauze pie ugunskura.

Dalība pasākumā ir bezmaksas. Lūdzam reģistrēties pasākumam elektroniski šeit, zvanot +371 29395200, rakstot uz [email protected] vai ierodoties klātienē Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrā ( Dārza ielā 3, Smiltenē).

Pasākums tapis projekta “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā” (Nr. 9.2.4.2/16/I/052) ietvaros.

Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs.

Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē. Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem, pasākuma laikā uzņemtās fotogrāfijas tiks publicētas www.smiltenesnovads.lv, visit.smiltenesnovads.lv un sociālajos tīklos.

Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm.

Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

                  Informāciju sagatavoja:
Amanta Bērziņa
Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra
tūrisma speciāliste
[email protected]
tel:64707575