2024. gada 20. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

ATCELTS! Neona šovs – pirmo reizi Latvijā un Smiltenē

Informējam, ka Neona šovs, kas bija paredzēts 05.03.2021. plkst. 18:30 Smiltenes novada Kultūras centrā, netiek vēlreiz pārcelts. Šis pasākums tiek atcelts!
 
(iepriekš 02.11.2020. plkst. 18:30)
Nauda par iegādātajām biļetēm internetā pircējiem tiks atgriezta uz kontu, no kura iegādātas biļetes. “Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās iegādāto biļešu naudu atpakaļ varēs saņemt “Biļešu paradīze” kasēs. Lūdzu ņemt vērā, ka sakarā ar ārkārtas stāvokļa ierobežojumiem kases var būt slēgtas. Lūdzam sekot informācijai par darba laikiem: https://www.bilesuparadize.lv/lv/shops

2.novembrī Smiltenes novada Kultūras centrā notiks neona šovs. Pasākuma sākums – pulksten 18:30. Biļetes “Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās.

Kulta gaismas, neona šovs, kurš aizrāvis vairāku valstu skatītājus, pirmo reizi ieradies arī Latvijā!

Neona šova galvenie kritēriji ir saukļi “atpakaļ nākotnē”, “gaismas, notikumi un ceļojumi laikā”, kā arī “neskaitāmi ceļojumi laikā”. Tas viss raksturo neona šova specifiku.

Laika mašīna jūs pārcels atpakaļ pagātnē un nogādās nākotnē. Senā Ēģipte, pirāti, citplanētieši, lāzercilvēki un citi stāsti gaida jūs. Pašas modernākās gaismu datortehnoloģijas, neona maģijas priekšnesumi pārsteigs gan mazos, gan lielos skatītājus.

Biļešu skaits ierobežotā daudzumā!

Bezmaksas ieeja bērniem: līdz 3 gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu.

Pasākuma dienā biļešu tirdzniecība norisināsies tikai pasākuma vietā.

Biļetes “Biļešu Paradīze” kasēs: € 10,00, €12,00 un € 15,00.

 

Pasākumu organizē

SIA SIA “Tigris Events”

 

Informāciju publicēšanai sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101