2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

No 1. janvāra gaidāmas izmaiņas septiņos pārvadātāja SIA “Norma-A” apkalpotajos maršrutos

Lai iedzīvotāji varētu ērtāk izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus, no 2019. gada 1. janvāra vairākos SIA “Norma-A” apkalpotajos starppilsētu maršrutos ir iekļautas papildus pieturvietas. Izmaiņas noteiktas septiņos maršrutos un vistiešāk attieksies uz Ozolaines pagasta, Cirmas pagasta, Lielvārdes pilsētas, Lejasciema pagasta, Launkalnes pagasta, Brenguļu pagasta, Vecpiebalgas pagasta, Vaives pagasta, Jumpravas pagasta, Ogresgala pagasta un Ikšķiles pilsētas iedzīvotājiem.

Maršrutā Nr.7452 Rīga – Malta – Rēzekne reisā Nr. 04, kas no Rēzeknes autoostas izbrauc uz Rīgu plkst. 02.00, ir iekļauta pieturvieta “Pūpoli”. Izmaiņas attieksies gan uz darbdienu, gan brīvdienu reisiem.

Maršrutā Nr.7611 Rīga – Ludza – Kārsava reisā Nr. 02, kas no Kārsavas autoostas izbrauc uz Rīgu plkst. 02.50, ir iekļauta pieturvieta “Tutāni”. Izmaiņas attieksies gan uz darbdienu, gan brīvdienu reisiem.

Maršrutā Nr.7693 Rīga – Madona reisā Nr. 03, kas no Rīgas starptautiskās autoostas izbrauc uz Madonu plkst.14.00, un reisā Nr. 04, kas no Madonas autoostas izbrauc uz Rīgu plkst. 09.15, ir iekļauta pieturvieta “Lāčplēsis”. Izmaiņas attieksies gan uz darbdienu, gan brīvdienu reisiem.

Maršrutā Nr.7706 Madona – Velēna – Alūksne reisā Nr. 01, kas no Alūksnes autoostas izbrauc uz Madonu plkst.15:50, un reisā Nr. 02, kas no Madonas autoostas izbrauc uz Alūksni plkst. 08.15, ir iekļauta pieturvieta “Sinole”. Minētie reisi kursēs pirmdienās, trešdienās, piektdienās, sestdienās un svētdienās.

Maršrutā Nr.7719 Madona – Ranka – Valmiera reisā Nr. 01, kas no Valmieras autoostas izbrauc uz Madonu plkst. 16.00, un reisā Nr. 02, kas no Madonas autoostas izbrauc uz Valmieru plkst. 06.40, ir iekļautas pieturvietas “Silva” un “Brenguļu centrs”. Minētie reisi kursēs darbdienās un sestdienās.

Maršrutā Nr.7968 Rīga – Vecpiebalga – Madona vairākos reisos ir iekļautas pieturvietas “Vecpiebalgas vidusskola” un “Vaive”:

  • reisā Nr. 01, kas piektdienās no Rīgas starptautiskās autoostas izbrauc uz Madonu plkst. 09.40,
  • reisā Nr. 03, kas pirmdienās un trešdienās no Rīgas starptautiskās autoostas izbrauc uz Madonu  plkst. 13.20,
  • reisā Nr. 05, kas otrdienās, ceturtdienās un sestdienās no Rīgas starptautiskās autoostas izbrauc uz Madonu  plkst. 17.10,
  • reisā Nr. 06, kas pirmdienās, piektdienās un svētdienās no Madonas autoostas izbrauc uz Rīgu plkst. 15.40,
  • reisā Nr. 09, kas pirmdienās, piektdienās un svētdienās no Rīgas starptautiskās autoostas izbrauc uz Madonu plkst.19.40.

Savukārt reisā Nr. 02, kas darbdienās un sestdienās no Madonas autoostas izbrauc uz Rīgu plkst. 05.20, ir iekļauta pieturvieta “Vecpiebalgas vidusskola”.

Maršrutā Nr.7989 Rīga – Madona – Lubāna reisā Nr. 02, kas katru dienu no Lubānas izbrauc uz Rīgu plkst. 04.00, un reisā Nr. 07, kas katru dienu no Rīgas starptautiskās autoostas izbrauc uz Lubānu plkst.18.10, ir iekļautas pieturvietas “Velnadobe”, “Ciemupe”, “Ikšķile” un “Lāčplēsis”.

Par valsts SIA Autotransporta direkcija

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Regulāri veicot sabiedriskā transporta finanšu analīzi un auditu, direkcija nodrošina vienotu, nepārtrauktu un pieejamu sabiedriskā transporta sistēmu visā valstī. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.

Papildu informācijai:
Inese Krūmiņa
VSIA Autotransporta direkcija
Sabiedrisko attiecību vadītāja