2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

No 1.septembra gaidāmas izmaiņas autobusu kustību sarakstos

SIA “VTU Valmiera” informē, ka no 1.septembra gaidāmas izmaiņas starppilsētu un vietējās nozīmes maršrutos.

Atklās maršruta Alūksne – Smiltene – Valmiera reisu plkst.06:00 no Alūksnes autoostas (pirmdienās). Tāpat tiks atklāts maršruta Alūksne – Smiltene – Valmiera reiss plkst.19:30 no Alūksnes autoostas (piektdienās). Jauns reiss būs arī maršrutā Valmiera – Smiltene – Alūksne. To veiks piektdienās plkst.16:45 no Valmieras autoostas.

Maršruta Valmiera – Gaujiena – Alūksne reiss plkst.11:50 no Valmieras autoostas tiks izpildīts sestdienās, slēdzot šī maršruta reisa izpildi piektdienās.

Arī maršruta Alūksne – Gaujiena – Smiltene reiss plkst.16:45 no Alūksnes autoostas no 1.septembra tiks izpildīts sestdienās, slēdzot reisa izpildi piektdienās.

Tiks slēgts maršruta Valmiera – Gaujiena reiss plkst.11:50 no Valmieras autoostas un maršruta Gaujiena – Smiltene reiss plkst.16:30 no Gaujienas pirmdienās, otrdienās, trešdienās, ceturtdienās. Savukārt tiks atklāts maršruta Valmiera – Blome – Smiltene reiss plkst.11:50 no Valmieras autoostas. Reisu izpildīs darba dienās.

Izmaiņas gaidāmas arī vietējās nozīmes maršrutos. Atklās maršruta Smiltene – Aumeistari – Gaujiena reisu plkst.06:50 un plkst.15:10 no Smiltenes autoostas. To izpildīs mācību gada laikā darba dienās. Atklās arī maršruta Gaujiena – Aumeistari – Smiltene reisu plkst.7:58 un plkst.16:35 no Gaujienas. Reisu izpildīs mācību gada laikā darba dienās. Savukārt tiks slēgts maršruta Smiltene – Aumeistari – Gauja reiss plkst.7:00 un plkst.15:10 no Smiltenes autoostas. Slēgs arī maršruta Gauja – Aumeistari – Smiltene reisu plkst.8:00 un plkst.16:35 no Gaujas. No 1.septembra slēgs maršruta Rūjiena – Kārķi – Valka reisu plkst.7:20 no Rūjienas autoostas. Bet atklās šī maršruta reisu plkst.6:45 no Rūjienas autoostas. To izpildīs katru dienu.

Atjaunoti tiks vairāki reisi no Valmieras, Smiltenes un Rūjienas autoostām, Rīgas Starptautiskās autoostas, kā arī pieturvietām “Dikļu skola” un “Gaujiena”. Savukārt slēgti tiks vairāki reisi no Valmieras, Smiltenes un Rūjienas autoostām, kā arī pieturvietas “Gauja”.

Mainītie saraksti skatāmi SIA “VTU Valmiera” mājaslapas vtu-valmiera.lv sadaļā “Pasažieru pārvadājumi”, “Izmaiņas kustību sarakstos”.

Informāciju sagatavoja:
Zane Bulmeistare
SIA „VTU Valmiera”
Sabiedrisko attiecību speciāliste