2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

“No idejas līdz savam mājoklim” – seminārs Vidzemniekiem par nekustamā īpašuma tendencēm

12. oktobrī, no plkst. 11.00-14.00, Smiltenes pilsētas Kultūras centrā notiks seminārs “No idejas līdz savam mājoklim” par nekustamā īpašuma tendencēm un praktiskiem jautājumiem īpašuma iegādes procesā. Semināru rīko Luminor banka, sadarbībā ar Smiltenes novada domi un partneriem no nekustamā īpašuma aģentūras Latio, valsts attīstības finanšu institūcijas Altum un apdrošināšanas sabiedrības Balta.

Latvijas iedzīvotāju interese par mājokļu kredītiem gada laikā pieaugusi trīs reizes, īpaši par iespēju saņemt aizdevumu būvniecības darbiem, rāda Luminor dati par kreditēšanas pieteikumiem. Mājokļu cenas ir augušas, tomēr uzlabojusies arī iedzīvotāju spēja tos iegādāties, ko pierāda augošā interese par īpašuma iegādi. Seminārs tiek organizēts, lai dotu iespēju reģiona iedzīvotājiem uzzināt aktuālāko informāciju par vietējo nekustamā īpašuma tirgu un iegūt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem no nozares profesionāļiem.

Seminārā būs iespējams uzzināt, kas jādara, lai no idejas par savu mājokli līdz tam nonāktu arī dzīvē, tāpat – kas jāņem vērā, lai parūpētos par sava mājokļa drošību. Būs iespēja uzzināt vairāk par niansēm Vidzemes reģiona īpašumu vērtēšanā, kā arī kādu atbalstu iespējams iegūt, izmantojot Altum sniegtās garantijas. Semināram nepieciešams iepriekš pieteikties, izmantojot reģistrācijas formu šeit

Pieteikties iespējams arī zvanot pa tālr. 26195492.

Eva Sniķere
Banka Luminor