2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Norisinājusies Smiltenes novada tūrisma uzņēmēju sanāksme

Šā gada 2. martā Mēru muižā norisinājās Tūrisma informācijas centra (TIC) organizētā tūrisma uzņēmēju sanāksme. Tūrisma sanāksmi apmeklēja 20 dalībnieki – tūrisma uzņēmēji, pašvaldības darbinieki un citi interesenti.

Tūrisma informācijas centra vadītājs Modris Apsītis klātesošos dalībniekus iepazīstināja ar 2017. gadā paveiktajiem darbiem, kā lielākos un svarīgākos izceļot – mājaslapas visit.smiltenesnovads.lv satura ieviešanu angļu, krievu un igauņu valodā, tūrisma informācijas stendu atjaunošanu, dalību starptautiskajās tūrisma izstādēs, sadarbību Vidzemes šosejas pieturu projektā, tūrisma pasākumu organizēšanu u.c. Tika pārspriesti galvenie plānotie darbi 2018. gadā.

Smiltenes novada domes priekšsēdētājs Gints Kukainis informēja tūrisma uzņēmējus par pašvaldības darbību, projektiem un iecerēm nākotnē. Kā arī atbildēja uz visiem uzņēmēju interesējošajiem jautājumiem.

Mēru muižas vadītāja Dace Ozoliņa klātesošos iepazīstināja un izrādīja Mēru muižu, kā arī  jauno pastāvīgo ekspozīciju, kas veltīta novada medicīnas vēsturei.

Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs saka lielu paldies visiem sanāksmes dalībniekiem un interesentiem!

Prezentāciju iespējams aplūkot šeit.

Informāciju sagatavoja:
Līva Anderšmite,
Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra
tūrisma speciāliste