2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Noslēdzies bērnu radošo darbu konkurss bibliotēkā

Noslēdzies Smiltenes bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļas organizētais radošo darbu konkurss, kurā bērni tika aicināti ilustrēt Jāzepa Osmaņa dzejoli “Ziema”.

Konkursā piedalījās pirmsskolas izglītības iestādes “Pīlādzītis” audzēkņi, Smiltenes vidusskolas skolēni, Smiltenes Mākslas skolas audzēkņi, kā arī citi bērni no Smiltenes novada. Kopumā bibliotēkā tika iesniegti 97 radošie darbi. Iesniegtie darbi aplūkojami virtuālā izstādē Smiltenes bibliotēkas Facebook lapā, kā arī tie izlikti Bērnu apkalpošanas nodaļas logos un kāpņu telpā Gaujas ielā 1 un Pieaugušo apkalpošanas nodaļas logos Baznīcas laukumā 13.

Paldies konkursa dalībniekiem par ziemas sajūtu uzburšanu! Visi konkursa dalībnieki saņems pateicības balviņas par piedalīšanos. Balviņas var saņemt Bērnu apkalpošanas nodaļā Gaujas ielā 1 darba dienās no plkst. 10:00 līdz 16:00.

Radošo darbu konkurss norisinājās no 2020.gada 15.decembra līdz 2021.gada 15.janvārim. Konkursu atbalstīja Smiltenes novada dome un Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs.

Tiekamies citos konkursos, paldies par dalību!

Informāciju sagatavoja:
Sanita Lārmane,
Smiltenes bibliotēkas vecākā bibliotekāre