2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Noslēgušies Smiltenes novada pašvaldības ēkas, Dārza ielā 3, 5.kārtas rekonstrukcijas darbi

No 2017.gada jūlija Smiltenes novada pašvaldības ēkā, Dārza ielā 3, tika veikti 5.kārtas rekonstrukcijas darbi, līdz ar darbu pabeigšanu Smiltenes novada domes Sociālais dienests un Dzimtsarakstu nodaļa apmeklētājus pieņem Smiltenes novada domē, Dārza ielā 3, 1.stāvā.

Turpmāk, apmeklējot arī novada domes Dzimtsarakstu nodaļu, Sociālo dienestu, aicinām Smiltenes novada domes VPVKAC paņemt rindas kārtas numuriņu, uzlabojot klientu apkalpošanas ātrumu, kā arī atvieglojot klientu statistikas uzskaites procesu.

Līdz ar būvdarbu noslēgumu, turpmāk arī Smiltenes novada domes Informāciju un tehnoloģiju nodaļa, kā arī izpilddirektora vietnieks apmeklētājus pieņems Smiltenes novada domē, Dārza ielā 3, 2.stāvā.

Kā iepriekš informēts, pašvaldības ēkas, Dārza ielā 3, 5.kārtas rekonstrukcijas darbu ietvaros tika veikta servera telpām nenesošu starpsienu demontāža un izbūve, 1.stāva durvju aiļu paplašināšana atbilstoši vides pieejamības prasībām, iekšējo elektroapgādes tīklu pārbūve, kā arī telpu ārsienu siltināšana abos stāvos, durvju un logu nomaiņa telpās, kurās veikti pārbūves darbi. Atbilstoši iepirkuma konkursa rezultātiem būvdarbus veica SIA “Nejss”.

Marita Mūze
Sabiedrisko attiecību speciāliste