2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Notiek tūrisma akcija “Apceļo Vidzemes šosejas pieturas”

No š.g. 1. aprīļa līdz 1. oktobrim aicinām piedalīties tūrisma akcijā “Apceļo Vidzemes šosejas pieturas”, lai iepazītu jau esošā sadarbības projekta “Vidzemes šosejas pieturas” tūrisma piedāvājumu.

Tūrisma akcija tiek veidota sadarbojoties Raunas, Smiltenes, Apes un Alūksnes novadiem, Vidzemes Augstskolas Tūrisma studiju virziena studentei Zanei Krūmiņai un pašvaldību tūrisma uzņēmējiem.

Akcijas dalībnieki tiek aicināti, izmantojot viedtālruņus, uzņemt fotogrāfijas un ievietot tās Instagram aplikācijā, pievienojot atrašanās vietu un tēmturi #vidzemespieturas. Tūrisma akcijas objektu saraksts un noteikumi ir publicēti pašvaldību tūrisma mājas lapās un “Vidzemes šosejas pieturas” Facebook lapā.

Dalībniekiem, kas piedalīsies akcijā, būs iespēja laimēt vērtīgas balvas no pašvaldību uzņēmējiem un mājražotājiem. Trīs labākās fotogrāfijas, kuras izvērtēs fotogrāfs Ainars Gaidis un vēl divi nozares pārstāvji, saņems personalizētus ceļojumu koferus. Papildus akcijas fotogrāfijām tiks piešķirtas dažādas nominācijas, kas rosinās dalībniekus būt radošiem, atraktīviem un veidot interesantas fotogrāfijas. Pilnīgi visas tūrisma akcijas fotogrāfijas piedalīsies izlozē, kuras rezultātā balvas saņems pieci fotogrāfiju autori.

Tas ir tik vienkārši – ceļo, uzņem fotogrāfijas un laimē balvas! Tādēļ aicinām Jūs piedalīties tūrisma akcijā “Apceļo Vidzemes šosejas pieturas” un iepazīt Raunas, Smiltenes, Apes un Alūksnes tūrisma piedāvājumu!

Tūrisma akcijas nolikums, objektu saraksts un karte ir pieejama šeit.

 

Informāciju sagatavoja:
 

Lelde Sprancmane,

Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra
tūrisma speciāliste
 
Seko mums:
www.instagram.com/vidzemespieturas/
www.facebook.com/vidzemespieturas/
www.draugiem.lv/vidzemespieturas/