2024. gada 25. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Notiks rudenīga radošā darbnīca bibliotēkā

Smiltenes bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļā 2020.gada 15.oktobrī plkst. 14:00 notiks radošā darbnīca “Ezīšam, ezīšam adatu kažociņš; vēl pirkstiņu nepiedūru, jau vēlās kamolā”. Lai ievērotu epidemioloģiskās prasības, saistībā ar Covid-19 situāciju valstī, vietu skaits radošajā darbnīcā ir ierobežots. Aicinām pieteikties, zvanot 20047831 vai rakstot e-pastu [email protected].
Radošajā darbnīcā tiks gatavoti ezīši no PET pudelēm un dažādiem dabas materiāliem. Visi darbam nepieciešamie materiāli būs pieejami bibliotēkā. Dalība radošajā darbnīcā ir bez maksas.

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada bibliotēka. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

Informāciju sagatavoja:
Sanita Lārmane,
Smiltenes bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļas
Vecākā bibliotekāre