2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

NVA aicina uzņēmējus piedalīties starptautiskajā tiešsaistes darba dienā „Darbs un karjera Latvijā”!

Aicinām darba devējus, kuri meklē IT un finanšu jomas speciālistus, reģistrēties dalībai Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) rīkotajā starptautiskajā tiešsaistes (online) darba dienā „Darbs un karjera Latvijā”, kas norisināsies šī gada 23.aprīlī no plkst.11.00 līdz 15.00 Eiropas darba dienu platformā (www.europeanjobdays.eu).  Dalība pasākumā ir bez maksas!

Piedaloties tiešsaistes darba dienā “Darbs un karjera Latvijā”, darba devēji, izmantojot vien datoru vai mobilo ierīci ar interneta pieslēgumu, varēs tiešsaistē satikties un veikt darba intervijas ar darba meklētājiem no dažādām Eiropas valstīm, kā arī demonstrēt video materiālus par savu uzņēmumu, veicinot tā starptautisku atpazīstamību. Tiešsaistes darba tirgus ir lieliska iespēja piesaistīt savam uzņēmumam arī tos Latvijas valstspiederīgos speciālistus, kuri šobrīd dzīvo un strādā ārvalstīs, bet vēlas atgriezties Latvijā.

Lai piedalītos starptautiskajā tiešsaistes darba dienā, darba devējam ir jāizveido savs profils Eiropas darba dienu platformā (www.europeanjobdays.eu), jāreģistrējas dalībai tiešsaistes darba dienā „Darbs un karjera Latvijā”  (https://ej.uz/registrejies2020), jāpublicē vakances un jāievieto sava uzņēmuma prezentācija. Uzreiz pēc reģistrēšanās publicētā informācija būs redzama vietnes apmeklētājiem gan Latvijā, gan ārvalstīs, un darba devējs varēs sākt saņemt pretendentu pieteikumus. Tiem darba devējiem, kuru profils Eiropas darba dienu platformā jau ir izveidots, dalībai pasākumā jāreģistrējas jau no iepriekš izveidotā konta.

Detalizētāku informāciju darba devēji var uzzināt, sazinoties ar starptautiskās tiešsaistes (online) darba dienas „Darbs un karjera Latvijā” Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) koordinatoriem Latvijā Ilzi Luīzi Mihailovu (e-pasts: [email protected] tālr. 67021793) vai Andri Segliņu (e-pasts: [email protected], tālr. 63429422).

Tiešsaistes darba diena „Darbs un karjera Latvijā” tiek rīkota sadarbībā ar Latvijas Republikas Ārlietu ministriju, Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministriju, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, “Tele2” sociālo kustību “Latvija strādā” un projektu “Your Move“.

Iepriekšējā NVA tiešsaistes darba diena “Darbs un karjera Latvijā” norisinājās 2019.gada 26.septembrī, pasākuma vietni bija apmeklējuši ap 4 tūkstošiem interesentu no Latvijas un ārvalstīm, bija reģistrējušies un savas vakances publicējuši 70 Latvijas uzņēmumu, piedāvājot kopumā ap 1,5 tūkstošiem brīvo darba vietu.

 

NVA