2024. gada 16. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

NVA Vakanču gadatirgus Smiltenē – iespēja darba devējiem atrast vajadzīgos darbiniekus

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina darba devējus pieteikties dalībai NVA Vakanču gadatirgū, kas šī gada 1.novembrī no pulksten 12.00 līdz 15.00 norisināsies Smiltenes pilsētas Kultūras centrā (Gaujas iela 1, Smiltene). 

NVA Vakanču gadatirgus Smiltenes pilsētā tiek rīkots pirmo reizi, tā ir lieliska iespēja gan Smiltenes, gan tuvāko novadu darba devējiem atrast vajadzīgos darbiniekus, klātienē un vienuviet informējot darba meklētājus par brīvajām darba vietām, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām savos uzņēmumos, kā arī veicot pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem. Darba devējiem Vakanču gadatirgū NVA piedāvā arī iespēju prezentēt savus uzņēmumus, veicinot to atpazīstamību.

NVA Vakanču gadatirgus gan darba devējiem, gan darba meklētājiem ir bez maksas!

Pieteikt savu dalību Vakanču gadatirgū Smiltenē darba devēji var sazinoties ar NVA Valkas filiāli pa tālruņiem 64723871, 25781478 vai rakstot uz e-pastu: [email protected]. Pieteikuma veidlapa.

Vakanču gadatirgū Smiltenē norisināsies arī NVA Karjeras dienas akcija, NVA Valkas filiāles un NVA Valmieras filiāles darbinieki apmeklētājiem sniegs atbalstu karjeras veidošanas jautājumos, palīdzēs sagatavoties darba intervijai un, sadarbojoties ar darba devējiem, informēs par nozīmīgām nozarēm reģionā, brīvajām darba vietām, kā arī par uzņēmējdarbības uzsākšanas iespējām.