2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

NVA visā Latvijā rīko Karjeras dienas darba meklētājiem

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) no šī gada 29.oktobra līdz 2.novembrim visā Latvijā rīko  akciju “Karjeras dienas darba meklētājiem”, lai ne tikai NVA reģistrētajiem bezdarbniekiem, bet arī citiem interesentiem, kuri meklē darbu vai domā par darba maiņu, piedāvātu padziļinātu atbalstu darba meklēšanā un karjeras veidošanā. Aicinām darba meklētājus izmantot šo iespēju!

Akcijas laikā visās 28 NVA filiālēs norisināsies vairākas aktivitātes darba meklētāju atbalstam. Piedaloties darba interviju simulācijās, darba meklētāji kopā ar NVA karjeras konsultantiem individuālajās vai grupu nodarbībās varēs izspēlēt dažādas ar darba pārrunām saistītās situācijas un „lomas”, lai praktiski sagatavotos intervijām pie darba devējiem. Notiks tikšanās ar NVA darbiniekiem, darba devējiem un tautsaimniecības nozaru pārstāvjiem, kuri informēs par brīvajām darba vietām un aktualitātēm reģiona darba tirgū. Apmeklējot pasākumu „Izveido savu darbavietu pats!”, cilvēki, kuri domā par sava biznesa plāna izstrādi, iegūs informāciju par uzņēmējdarbības uzsākšanas iespējām un NVA atbalstu komercdarbības vai pašnodarbinātības uzsākšanai.

Darba meklētājiem, kuri vēlas piedalīties akcijā, NVA mājaslapā (www.nva.gov.lv) jāsameklē viņiem tuvākās NVA filiāles sadaļa, jāatrod akcijas „Karjeras dienas darba meklētājiem” pasākumu tabulu un, izvēloties interesējošās aktivitātes, jāpiesakās tām. Dodoties uz akcijas pasākumiem, iesakām līdzi paņemt savu CV un motivācijas vēstuli. Dalība Karjeras dienu aktivitātēs ir bez maksas!

Esi aktīvs! Veido savu karjeru jebkurā vecumā! NVA atbalstīs!